גלקסי S4 באייבורי

  • פותח הנושא CrH
  • פורסם בתאריך

CrH

New member
גלקסי S4 באייבורי

עיינתי בעלון פרסומי של אייבורי שהגיע למייל שלי. מוצע למכירה גלקסי S4, וליד מצוין מפורשות שהמכשיר הינו "ללא FOTA". מעניין חשבתי לעצמי, המשכתי לקרוא, ואז נתקלתי בזה - "ניתן לרכישה עם שנתיים אחריות ו - FOTA בתוספת תשלום". האם אייבורי מחזיקים שני מלאים שונים של המכשיר? האחד מקושר בחבל טבור ליבואן, והשני יתום מאומץ? מה מקורו? מדוע שלא יתעדכן? האם זו סתם עוד דרך לעשות כסף?
 
צ'מע..

עכשיו שהם איבדו את מקור ההכנסה של "מכשיר אירופאי ולא סיני ".. צריך לייצר הכנסה נוספת .
במילה אחת -
 

סטלוס2

New member
הגיוני שכן

לא רק הם מחזיקים 2 מלאים מקבילים- אחד ללא FOTA ואחד עם. ישנם עוד רשתות (לא עולה לי כרגע, אבל אני די בטוח שנתקלתי בזה ממש לא מזמן כשהציגו לי במקביל את 2 האפשרויות).

הטענות שלי הם דווקא ליבואן- שמבטיח דברים שהוא לא מקיים ועוד דורש על זה כסף.
 

BobboVilla

New member
זה מה שקורה כשנותנים לאנשי מכירות

לכתוב הסברים טכניים
. הם רשמו "ללא FOTA" כי הם (אנשי המכירות, לא מישהו שמבין מה הוא אומר) חשבו שסאני המציאו את ה-FOTA, ורצו לציין שיש להם מכשיר שנקנה שלא דרך היבואן הרשמי, ולכן יהיה "ללא FOTA".

כמו שאתה בוודאי יודע, הדרך היחידה לחסום עידכונים באנדרואיד היא על ידי שינוי של אחד הרכיבים. כתוצאה מההסכם הלא ברור בין סמסונג לסאני בנוגע ל"הסתרת" העברית במכשירים שלא נמכרים על ידי סאני, ומכיוון שחלק ניכר מהאנשים לא יהיה מוכן לקנות מכשיר בלי "עברית מלאה", אז כנראה שאייבורי עושים רוט כדי שהם יוכלו להריץ More Locale 2, וכך למכור מכשיר עם ממשק בעברית. אם תתעקש על מכשיר בקופסא סגורה, אז ככל הנראה תקבל עידכונים בהתאם למדינה ממנה יובא המכשיר.
 

Phangan

New member
כולם (לפי מה שבדקתי) מוכרים קופסא פתוחה

הם דוחפים לשם את פתק האחריות של היבואן ואת העברית.
 

BobboVilla

New member
אז שיפסיקו


אחרי מה שלמדתי בפורומים (כאן ובפורום סלולר) אני לא אקנה מכשיר שביצעו לו "עברית מלאה", ולכן לא אקנה מכשיר בקופסא פתוחה.
 
למעלה