גלקסי S3 איטי

לואי30

New member
גלקסי S3 איטי

שלום

רכשתי מכשיר גלקסי S3 חדש . יש 2 דברים שמציקים לי . 1. כשאני לוחצת על מקש הבית כדי להפעיל את המכשיר מהאפלה, הוא נורא איטי. אני לא יודעת אם צריך לחיצה ארוכה או קצרה כי זה לוקח את אותו הזמן לעלות. כמה שניות ארוכות. השאלה שלי האם יש איזו פעולה בהגדרות שאני יכולה לעשות כדי להגיע למצב מהיר יותר או שככה זה באנדרואיד?

בעיה 2. לחצן החזור אחורה לא תמיד נדלק לי ואני צריכה ללחוץ כמה פעמים שיידלק. בגלקסי 1 שהיה לי הוא היה נדלק מייד כשהייתי נוגעת. האם זאת תקלה לדעתכם?

חשבתי שהאיטיות הזאת אולי אופיינית לגלקסי 3 אבל אני לא בטוחה, אולי כדאי לבדוק את המכשיר אצל המוכר.

תודה רבה!

ronengeles

New member
תשובות

1. זה לא ככה באנדרואיד. זה ככה ב S3. יש דרכים לשפר את זה, אבל זה מעבר ללשנות כמה הגדרות.

2. רק לא נדלק, או לא מבצע את הפעולה?
אם רק לא נדלק, אז יש תקלה כלשהי. אם לא מבצע את הפעולה, אז את פשוט לא נוגעת במקום הנכון (נוגעת איזה מילמטר למעלה מידי או ימינה מידי)

לואי30

New member
היי

אז מה הדרכים לשיפור המהירות? ולגבי השאלה השניה, גם כשאני נוגעת אז כנראה אני מפספסת אבל אי אפשר שידלוק קבוע?

ronengeles

New member
הביצועים של המכשיר משתפרים באופן כללי

אם משנים את הרום (מערכת הפעלה) של המכשיר.
אפשר לשפר בקטנה אם משנים כמה הגדרות כמו שכתוב כאן, אבל לטווח הארוך הוא ימשיך להיות איטי
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=980330

אני לא מבין, את רוצה שהאור ידלוק באופן קבוע גם כשהמסך כבוי, או שידלוק כל עוד המסך דולק?

ronengeles

New member
זה מוסתר

תיכנסי ל"אודות" ותתחילי ללחוץ הרבה פעמים על מה שמופיע שם. אחד מהם, אחרי 10 לחיצות רצופות ומהירות יוסיף את האופציה שחסרה לך

nApo10

New member
עוד דבר

יש איזה עניין עם זיהוי קולי לאחר דאבל-קליק על כפתור הבית. כמעט אף אחד לא משתמש בזה, וזה גורם להשהיה כי המכשיר "מחכה" לראות אם תלחצי את הקליק השני.
ביטלתי את זה בזמנו וזה שיפר מאוד. חפשי בגוגל "איך לבטל זיהוי קולי" או "how to cancel voice recognition home button galaxy s3" או כל דבר אחר בסגנון. מניח שתמצאי מאוד מהר.

למעלה