זאת הפעם השמינית אולי שאני רואה את הסרט, זה פשוט ענק!!!!! אני נקרע מצחוק כל כמה שניות!! פרודית הטרק(אפשר להגיד מדע בדיוני, אבל יותר טרק) הטובה ביותר שנוצרה!!
אני לא חושב שיש אוהב טרק שלא יקרע מצחוק מהסרט הזה פשוט לא ייאמן איזה פארודיה !! עשוי טוב גם לדעתי נהסתיים ממש עכשיו נשארתי ער במיוחד כדי לראות אז אני הולך לישון שיהיה לכם לילה טוב ונפלא
אני לא חושב שיש אוהב טרק שלא יקרע מצחוק מהסרט הזה פשוט לא ייאמן איזה פארודיה !! עשוי טוב גם לדעתי נהסתיים ממש עכשיו נשארתי ער במיוחד כדי לראות אז אני הולך לישון שיהיה לכם לילה טוב ונפלא
נהגתי לחשוב שהסרט התחיל בצורה פארודית מצויינת והמשיך קצת כמו קומדיית-הרפתקאות-לכל-המשפחה.ההרצאה של נעמי בפאנ.קון האחרון אומנם האירה לי אותו בצורה אחרת,אבל עדיין זה קצת יותר מדיי סאבטקסט ופחות מדיי טקסט: ) אגב,עוד פרט מאותה הרצאה-יותר מ50% מהאמריקאים הגדירו את עצמם כטרקים(הנה משהו נחמד).
הברזתי לשעתיים ראשונות של מתמטיקה ואני חייב לאמר שלא ממש התלהבתי...
היה חביב אבל לא פרודיה מטורפת כמו שחבתי שזה יהיה. לא קיבלתי ממש את ההרגשה שהסרט ממש נועד להיות פרודיה למרות שהיו שם כמה יציאות מצחיקות. זה נראה יותר כמו סרט שסתם נעשה לשם הסרט ולהצחיק קצת טרקים פה ושם. {ספוילר} ENT עונה 3 ! דרך אגב החייזר הרע ממש אבל ממש דומה ל REPTILIANS אצל הזינדי !!
במיוחד המנהיג שם שדומה למנהיג של ה REPTILIANS שמייצג אותם במועצת הזינדי. אולי היצורים של אנטפרייז לקחו השראה ?
כאן תמונה של הזינדי ומתחת תמונה של החייזר מגלקסי קווסט תשפטו בעצמכם אני מוצא קווי דימיון אני בכלל לא בוח שכחשבו על הרפטיליין זינדי לא עשו איזה מחווה לסרט הזה או משהוא- יש דימיון תשפטו אתם