גלקסי קווסט! פשוט ענק!

Chakotay

New member
גלקסי קווסט! פשוט ענק!

זאת הפעם השמינית אולי שאני רואה את הסרט, זה פשוט ענק!!!!! אני נקרע מצחוק כל כמה שניות!! פרודית הטרק(אפשר להגיד מדע בדיוני, אבל יותר טרק) הטובה ביותר שנוצרה!!

S h a y 9 9 9

New member
יש את הסרט מחר בלילה בערוץ 2

הלילה שבין שני לשלישי ב00:05. סרט חובה לאוהבי טרק וגם מי שלא אוהב טרק יהנה.

CaptainOok

New member
מגניב! אני חייב לראות את זה שוב!

מישהו כאן היה בהקרנה הפעילה של זה בפאנ.קון 2002 לפני שנתיים? נעמי וינר אירגנה את זה וזה היה ע-נ-ק!
אני בעד לעשות קמפיין להחזרת ההקרנה הפעילה! (שדרך אגב, נקראה גלאקסי קאסט!)

DaHunter

New member
סרט מ-ע-ו-ל-ה!

פרודיה על מעולה טרק, שאטנר, טרקיז... ממש ממש אהבתי. נבר גיב אפ, נבר סורנדר!

papal

New member
זה היום נכון?

אני חושב שראיתי אותו פעם אבל אני לא בטוח

OMRK1

New member
יש איחור

הסרט יתחיל במשהו כמו שעה איחור בגלל הטקס :(

papal

New member
סרט פשוט ע-נ-ק

אני לא חושב שיש אוהב טרק שלא יקרע מצחוק מהסרט הזה פשוט לא ייאמן איזה פארודיה !! עשוי טוב גם לדעתי נהסתיים ממש עכשיו נשארתי ער במיוחד כדי לראות אז אני הולך לישון שיהיה לכם לילה טוב ונפלא

papal

New member
סרט פשוט ע-נ-ק

אני לא חושב שיש אוהב טרק שלא יקרע מצחוק מהסרט הזה פשוט לא ייאמן איזה פארודיה !! עשוי טוב גם לדעתי נהסתיים ממש עכשיו נשארתי ער במיוחד כדי לראות אז אני הולך לישון שיהיה לכם לילה טוב ונפלא

Esmena

New member
בטלוויזיה לא ראיתי,אבל..

נהגתי לחשוב שהסרט התחיל בצורה פארודית מצויינת והמשיך קצת כמו קומדיית-הרפתקאות-לכל-המשפחה.ההרצאה של נעמי בפאנ.קון האחרון אומנם האירה לי אותו בצורה אחרת,אבל עדיין זה קצת יותר מדיי סאבטקסט ופחות מדיי טקסט: ) אגב,עוד פרט מאותה הרצאה-יותר מ50% מהאמריקאים הגדירו את עצמם כטרקים(הנה משהו נחמד).

[TNT]

New member
בהחלט סרט ענק!!!

כשחושבים על זה בכל משפט שני יש משהו מצחיק.

HyperNovA

New member
צפיתי, איבדתי שעות שינה

הברזתי לשעתיים ראשונות של מתמטיקה ואני חייב לאמר שלא ממש התלהבתי...
היה חביב אבל לא פרודיה מטורפת כמו שחבתי שזה יהיה. לא קיבלתי ממש את ההרגשה שהסרט ממש נועד להיות פרודיה למרות שהיו שם כמה יציאות מצחיקות. זה נראה יותר כמו סרט שסתם נעשה לשם הסרט ולהצחיק קצת טרקים פה ושם. {ספוילר} ENT עונה 3 ! דרך אגב החייזר הרע ממש אבל ממש דומה ל REPTILIANS אצל הזינדי !!
במיוחד המנהיג שם שדומה למנהיג של ה REPTILIANS שמייצג אותם במועצת הזינדי. אולי היצורים של אנטפרייז לקחו השראה ?

papal

New member
גם אני חשבתי על זה

החייזר שם באמת נראה שתי טיפות מים זינדי אבל חששתי להגיד את זה בקול רם אפילו אותם קוצים על הראש אני מחפש תמונות להשוואה אני יחזור עם זה ואז נחליט

papal

New member
../images/Emo58.gifהנה 2 תמונות להשוואה

כאן תמונה של הזינדי ומתחת תמונה של החייזר מגלקסי קווסט תשפטו בעצמכם אני מוצא קווי דימיון אני בכלל לא בוח שכחשבו על הרפטיליין זינדי לא עשו איזה מחווה לסרט הזה או משהוא- יש דימיון תשפטו אתם

papal

New member
אני רואה שמעליי כבר שמו את התמונה

של החבר מגלקסי בקיצור יש דימיון העניין הוא שיש זוויות צילום שהבחור מגקסי נראה אפילו עוד יורת זינדי אני מחפש עכשיו תמונה זו אם אני ימצא אני ישים

למעלה