גלקסי לחו"ל

גלקסי לחו"ל

שלום , אני נוסעת בעוד 3 שבועות לאיטליה ושוקלת לקחת איתי את הגלקסי , אני כרגע מנסה לברר מה הדרך הכי נוחה וזולה להשתמש במכשיר בחו"ל . אני משויכת לאורנג. נתקלתי באתר הזה / מישהו מכיר ? או יכול להמליץ על דרך אחרת ?

סיב פחם

New member
שמעתי על זה דברים טובים

שלא תעיזי לגלוש דרך אורנג' בחול! זה יעלה לך כמו לקנות לוויין ולגלוש דרכו. אולי שווה לך לרכוש באיטליה סים עם גלישה. לרוב זו אפשרות מאד משתלמת.

Zמבוש

New member
עצה נוספת

יש כיום חברה בשם קשר עולמי אשר רכישת סים שלה מבטיחה לך אפשרות להתקשר לישראל במחיר של 0.30$ לדקה גלישה רק דרך נקודות WIFI המספר שאת תקבלי הוא מספר בריטי

האמת שזה יותר לצרכי אינטרנט

פחות לטלפון . חשבתי לברר עלויות באורנג לחבילות בינלאומיות.,מה שנקרא אצלהם חסכון עולמי .

voguemaster

New member
עדיף לך לקנות SIM עם DATA שם

אפשר בד"כ בשדה התעופה למצוא כאלה, או בערים אני מניח קצת זול יותר. בכל מקרה רק תוודאי שהמכשיר שלך SIM FREE ולא יעשה לך בעיות עם SIM אחר.

YosMan1

New member
סים מקומי הכי זול אבל שווה לבדוק את החבילות ה

סים מקומי הכי זול אבל שווה לבדוק את החבילות החדשות של אורנג שהם קוראים להם פספורט זה חבילות שכוללות תקציב כללי שאפשר להשתמש בו גם לשיחות גם לסמס וגם לגלישה. המחירים יחסית לשוד הרגיל הם הרבה יותר סבירים. המינוס כמובן הוא שאתה קונה מראש חבילה שאולי לא תשתמש בה. כלקוח כועס של אורנג אני נאלץ לציין שיחסית לשוד הרגל שלהם אלו חבילות שלנסיעות קצרות יחסיות הן די אטרקטיביות. בנסיעות ארוכות תמיד כדאי לקחת סים מקומי.

זה בדיוק מה שרציתי לבדוק עם אורנג-פספורט

לגבי סים מקומי- הוא לא יאפשר לי גלישה סלולרית נכון ?

noa_f

New member
לסים מקומי יש יתרון בעיקר אם נוסעים כמה אנשים

ורוצים להתקשר ביניהם. לשיחות לארץ - לא תמיד הוא יהיה יותר זול. אם אינני טועה, הפתרון של סים מקומי בתוכנית דאטה ושיחות SIP יהיה הפתרון הזול ביותר.

metrocard

New member
אני לא סגור לגבי איטליה אבל באופן כללי

באירופה , ניתן לרכוש SIM זמני עם תוכנית גלישה עליו. בלונדוו לדוגמא SIM עם 100 דקות שיחה מקומיות וחצי ג'יגה גלישה עולה 10 פאונד

זה כבר נשמע מצוין

השאלה איך אני מבררת לגבי איטליה , ואיך אני בכלל יודעת שי ש לי SIM FREE ?

שלוקמן

New member
נסי להכניס כרטיס סים

של כל חברה תקשורת ישראלית אחרת (חוץ מהספקית התקשורת שלך ) ככה תוכלי לבדוק שהוא אכן סים פרי. אם קנית אותה בתקופה האחרונה יצא חוק שכל מכשירי הסלולר חייבים להיות סים פרי.

YosMan1

New member
הינה רשימת החברות הבעיה שהאתרים באיטלקית

There are four major GSM network operators in Italy, as well as several network resellers such as Italian Postal Service and the CoopAdriatica supermarket chains that sell SIM cards: www.vodafone.it www.tim.it www.wind.it www.tre.it (you will need a 3G phone to use this carrier)

למעלה