גלקסי חדש

Pickle Weasle

New member
גלקסי חדש

היי כולם קיבלתי השבוע סוף סוף סמארטפון- גלקסי S. אני לא ממש מבין בכל זה ורציתי את עזרתכם אז יש לי כמה בקשות ושאלות. 1) מהם הדברים הכי בסיסיים שכדאי לי להוריד/ להוסיף לגלקסי שלי? (תוכנות שימושיות, שיפורים וכל מה שעשוי לעזור) כמו כן מה ההמלצות שלכם לגבי הגדרות או תוכנות שכבר קיימות בגלקסי, ובקיצור- כל מה שאני צריך כדי להתחיל להשתמש בו בצורה מיטבית. 2) למישהו יש מושג איך אני משנה שם של שיר/ אומן במוזיקה? ואיך משנים תמונה של האלבום. 3) אשמח להמלצות לכל מיני אפליקציות מגניבות ולא שימושיות שסתם מגניב שיהיה לי [כל מיני דברים שקשורים בטאץ' כמו נגיד כוס בירה מתרוקנת כשמטים את המכשיר] נראה לי שזהו לבינתיים. כמובן כל המלצה נוספת תעזור לי. תודה מראש :)

תשובות (חלקיות לפחות)

1. אין מושג של דברים בסיסיים, לכל אחד יש צרכים ושימושים אחרים. נסה לדפדף בדפי הפורום ולראות המלצות על אפליקציות שונות. ניתן כמובן גם להיכנס למרקט ולדפדף שם. 2. חפש את השיר בין הקבצים במכשיר, לחיצה ארוכה עליו נותנת אפשרות לשנות את שם השיר. לא הבנתי את השאלה על תמונה של האלבום. ניתן כמובן גם לחבר את המכשיר ל PC ולערוך כל פרט שרוצים. 3. אותה שאלה כמו 1, לא? המלצה נוספת: דפדף אחורה בדפי הפורום ובפורומים מקבילים, תכנס "לעניינים" לאט לאט ובמשך הזמן תלמד להפיק את המרב מהמכשיר שלך. בהצלחה, תהנה.

me12321

New member
תשובה

תוריד אפליקציה cover art downloader מהמארקט היא שמה אוטומטית עטיפות לשירים כדי לשנות לאלבום ניראה לי שצריך לשים את כל השירים של אותו אלבום בתיקיה אחת ולשים יחד איתם בתוך התיקיה גם תמונה שהיא הופכת לעטיפה

למעלה