גלצ´יקה......

ERerERotem

New member
גלצ´יקה......

הנה אני יושבת כאן על הכיסא האפור והמאוד עקום שלי חושבת....
מה עוד אפשר לעשות בשביל לפרסם את העצומה....
וחשבתי וחשבתי וחשבתי וחשבתי.....
והנה עלה לי רעיון. -
נכון ה"הודעות פורומים" האלו שמסומנות תמיד בכחול שבאות להודיע על כל מני שטויות שיש למערכת להציע וכו´....
(לא רוצה להעליב את מי שכותב את זה או שזה מעניין אותו)
נו, ההודעות האלו שאף אחד לא באמת קורא אותן....
אולי אפשר איך שהוא לגרום להם לפרסם שם את העצומה שלנו ומכיוון שזה עובר בכל הפורומים בתפוז אז זה יהיה פשוט מעולה.
צריך להסביר שם את החשיבות של הדבר ולהסביר שזה לוקח רק 5 דקות בדיוק, זה לא עולה כסף, וזה מאווווווווד עוזר.
אני אישית אף פעם לא סמכתי עם המין האנושי בתפקיד של להיות אנושי, אכפתי וקשוב לצרותיהם של אחרים. אבל....
לנסות לא עולה כסף. נכון?
מקווה שלא. כי זה הורס לי את כל הפואנטה....
בכל מקרה. שולחת לכולכם
גדול ו -
אחת רטובה על הלחי. עם המון המון
....

WizMaster

New member
את מתכוונת להודעות נבחרות??

את זה צריך להרוויח לבד...אני חושב.

אני חושבת שהיא מתכוונת

ל"הנהלת הפורומים" שהם מפרסמים אורחים בפורומים מסויימים... כמו הפירסום של ערוץ 3 בפורום טלוויזיה... אבל כמו שאמרת, אפחד לא מסתכל על ההודעות האלו
אז זה לא יעזור..

ERerERotem

New member
אבל אני גם אמרתי....

שלא עולה כסף לנסות. אבל אם אתם לא חושבים שזה רעיון טוב אז בסדר. זה רק רעיון. אתם יכולים לקבל אותו. אתם יכולים גם לא. לדעתי זה חשוב להציע רעיונות ולגלות מעורבות בנוגע לעצומה כי זה רק מראה כמה אכפת לנו.....

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אוייש
לא הבנת אותי... הרעיון שלך מאוד מאוד יפה, ומקורי, ואני לא חושבת שהרעיון עצמו גרוע, רק שאמרת העצמך שלא כולם קוראים את זה והכול, אז זה לא משנה כל - כך
אוח... לא משנה!! בלע.....!!

~*~gaL

New member
תראי..

רוב הסיכויים שלא יסכימו לזה, אבל אני אנסה לשאול. הרעיון עצמו - נהדר :) חשבתי על זה גם :)) גם לכרמל ועדי היה רעיון טוב שאני מתכוונת לבצע. תמשיכו לחשוב על רעיונות! וכמובן, גם להחתים אנשים! :)) גררר, יש לי מחר מבחן בהיסטוריה...................................

גל, בהצלחה במבחן!

לי יש מבחן בהיסטוריה ביום ראשון
סליחה, סליחה- בעשור הראשון של המאה ה- 21
ושתדעו לכם שמה שלוקח לבנאדם רגיל 9 שורות לוקח לי 3-4 יש לי כתב מאוד קטן, מעצבן

mprb

New member
בהצלחה לכולם במבחנים.

איך שאני אהבתי היסטוריה. הייתי במגמת - הסטורית ארץ ישראל. מדהים פשוט מדהים. על איזה נושא המבחן?????.

~*~gaL

New member
נושא...?

על התקופות שלפני המרד הגדול.. תודה לכולם!! אהה.. ויום ראשון בביולוגיה... ואחרי זה מתמטיקה.. פיכס

נושאים?

מלחמת העולם הראשונה- יום ראשון unseen באנגלית- יום שני מבחן באנגלית- יום חמישי ושבוע אח"כ אני חושבת שיש לי בספרות, מדעים ואולי לשון (?)

למעלה