גלפגוס

billy milligan

New member
גלפגוס

אני בטוח שכבר דובר בנושא שוב ושוב אבל לאחר מספר נסיונות חיפוש העלתי הרבה כלום וקצת שום דבר. אני יודע שזה כללי מאוד, אבל הצעות, רעיונות, המלצות הפניה לאתרים עם אינפורמציה וכל מה שיש לכם לתרום בנושא יתקבלו בברכה. אגב אני נוסע בפברואר מליון וחצי תודות

sela v

New member
לא צריך לחפש רחוק

בשרשור בדף מס' 2 דיברו על דרום אמריקה, ובאותו זמן גם יש כמה הודעות שעוסקות בגלפגוס.

billy milligan

New member
למה, אבל למה

כשאני מחפש אני לא מוצא כלום. תודה על הקישור הלכתי קראתי החכמתי יש עוד למישהו

natyh

New member
כי אולי אתה ממהר

ואם אתה ממהר אין לך זמן לקרא את התשובות , ושם יהיה הרבה יותר גרוע . אז לטיול לדרום אמריקה כדאי להוריד הילוך ולקחת אותו באיזי אין שם זבנג וגמרנו . נתי

אפרופו גלפאגוס - נקודה למחשבה

כמו שכבר אמרתי פה בפורום לא תכננתי מלכתחילה להגיע לאקוודור כי מסיפורים חוץ מהגלפאגוס אין הרבה מה לחפש שם... אבל אז ישבתי לשיחה עם בנדוד שלי שחזר לא מזמן מדרום אמריקה וסיפר לי שהיה בגלפאגוס והראה לי תמונות ואני אגיד לך מ-ד-ה-י-ם באמת עוצר נשימה. דיברתי עם החברות ואז תכננו כן להגיע לשם, אבל אז הסתכלתי בשרשורים פה על הגלפאגוס ואכן אימתתי את הדברים עם בנדוד שלי ומסתבר שכל העסק של הגלאפגוס עולה בסביבות ה800 דולר, ז"א 800 דולר לבין 5 ימים לשבוע (זה כולל תכניסה לאיים, ליאכטה שאתה שוהה עליה וגם טיסה - אבל זה לא בטוח צריך לבדוק) בקיצור זה המון (!!!) כסף. ונכון אני לא מתכוונת להתקמצן על הטיול הזה כי אני קורעת תתחת עכשיו בשביל הכסף לטיול, אבל מצד שני זה נראה לי סכום עתק להוציא על כולה 5 ימים עד שבוע ולא משנה כמה הנוף יהיה מרהיב. תעשה את השיקולים שלך.

billy milligan

New member
זה בטח עולה יותר

אבל שווה כל גרוש אחרת על מה נוציא את הכסף שעבדנו בשבילו כל כך קשה? הא????

פרק

New member
אכן שווה כל גרוש

אמנם הייתי שם מזמן (וואו,כבר שבע שנים...)ויכול להיות שדברים מעט השתנו,אבל גם אני הייתי בגישה שאם כבר הגעתי עד אקוודור,אני לא אוותר על זה. האמת שהתכוננתי לזה מראש וידעתי שאשקיע כסף בשביל זה, (חוץ מזה זה היה בתחילת הטיול כשיותר קל לבזבז.) אז בקיצור, אני בחרתי בדרך שלדעתי, בדיעבד, היא המשתלמת ביותר גם מבחינת ההנאה וגם המחיר: קניתי כרטיס טיסה בלבד, לשבוע. ברגע שהגעתי לאי המרכזי (איסבלה ?, )ביחד עם עוד 3 חברים, פנינו לסוכנות מקומית, בדקנו מספר ספינות, וסידרנו לעצמנו דיל ל-5 ימים. נשארנו יומיים על האי, מה שלא כולם עושים, וגם בו יש מה לעשות (חופים יפים, חוות מבודדות, מרכז דרוין). בקיצור, זה נראה לי המינון הנכון. בילוי נעים

למעלה