גלעד שליט

מלפפiן

New member
הקישור לא עובד. מה שם הפוליטיקאית?

בטח איזו פרו פלסטינית מאחת המפלגות השמאלניות...

פרו פלסטינית בצורה מכוערת

היא כינתה את חיילי צהל ואני מצטט: ,"רוצחים נקיים ומגולחים שבחיים לא יראו כלא וכמובן הריטואל הקבוע של כובשים,וגנבי אדמות קוראים לה Anja Meulenbelt http://www.facebook.com/profile.php?id=720391518 וזה הפוסט המביש והמבזה שלה.. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150329644591519&set=a.408316051518.184539.720391518&type=1

מלפפiן

New member
חבל על העצבים שלך, וחבל יותר על הזמן

שאתה מבזבז על הפוסטים שלה. כמו שתיארתי לעצמי, איזו זקנה הולנדית מכוערת ששוכבת עם איזה פלסטינאי וחושבת שהיא יודעת איך עובד העולם (וסליחה על השפה). אגב היא פוליטיקאית לשעבר, ממפלגת השמאל SP הקיצונית, יש למפלגה הזאת עוד כמה מלאכים שלא שווים התייחסות. אגב גם אין טעם לענות שם כי היא מסננת תגובות.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי הרגת אותי
לדעתי אין לה סקס בכלל היא סתם זקנה מיובשת מינית ומתוסכלת על העולם ומצאה נושא שנוי במחלוקת להתחבב בזכותו על קהל של בבונים..

אני לא מבין

גם אם אתם לא מסכימים אם דעותיה, ואני לא מסכים איתם אין סיבה ליפול לאמירות שובניסטיות/סקסיסטיות ואייג'יזם. לא נעים לקרוא את זה כאן והייתי שמח אילו הייתם מתבטאים בצורה יותר סובלנית. אולי יש כאן קוראים מבוגרים? אולי יש כאן נשים שלא נעים להן ההערות האלה?

מלפפiן

New member
אוף, תפסיק להיות כבד. וחוצמזה מי שמדבר על

שוביניזם, נשים שלא נעים להן עם ההערות האלה? מזה קשור בכלל? ווגם קוראים מבוגרים אגב יכולים להתמודד עם ההערות האלו, אני לא חושבת שעברנו איזה גבול כלשהוא. בתכלס, ממה שראיתי עד כה בהולנד, כשמדובר על לוחמות הולנדיות לזכויות הפלסטינאים, תמיד זה נשים בגיל העמידה, ותמיד מסתובב לידן איזה בחור שהוא כנראה פלסטינאי. כל אחד והדרך שלו להעביר את המסר שלו. גם הגברת הנכבדה עליה דיבר נילס נשואה לפלסטינאי.

ayala26

New member
../images/Emo45.gif

אם יש משהו שמשותף לימין ולשמאל זו מיזוגניות. כל כך מושרש שאנשים בכלל לא שמים לב לזה ומי שכן אז הוא "כבד"

ayala26

New member
מי שמתעניין לא צריך מהדורת חדשות

מהדורת חדשות זה דווקא לאנשים שלא מתעניינים באמת.קולגה שלי שאל אותי מה דעתי אז היתה לנו שיחה על כל מיני דברים. הוא במקור מאירן,הוא עלה להולנד כשהיה בן 12

חנהר

New member
זה דיבייט מעניין

בעלי בזמנו כשהגיע לארץ ישראל בעקבות זוגיות קודמת תהה לעצמו איך זה שהוא הגיע ממדינה כמו הולנד עלה למדינה כמו ישראל, הוא כלל לא הרגיש שהוא עלה אלא ירד. אכן זהו מושג מושרש בהיסטוריית מדינת ישראל ואני אשמח לפתוח דיון מרתק זה ולשמוע מה דעתכם והבנתכם בנושא.

חנהר

New member
אותי אישית שאלו כשאלת מה נשמע

גם בעבודה וגם המורה מה-Staatsexamen. עניתי ובזה נגמר הסיפור. באינטרנט היתה כתבה באותו יום ב-Volkskrantוכנראה גם באתרים אחרים.

למעלה