גלעד שליט

גלעד שליט

שלום חברים, אני בן 80, סופר ומחזאי, אך כפי שאתם רואים, חדש בפורום זה. בימים אלה כתבתי מכתב גלוי למטה המאבק למען שחרור גלעד שליט ואני שמח להביא את תוכנו דלהלן: אף שר מיני רבים, אף חבר כנסת ממניין מאה ועשרים, לא מן הימין הלוחמני ולא מן השמאל הסמרטוט, אף דכפין לא בא, לא שתה ולו כוס אחת ולא טעם כזית! אולי סוף סוף תבינו כי כל ההצגות נגמרו, לא נמצא להם דורש. במו עיני ראיתי כסאות ריקים, לא רק זה של גלעד, אפילו אליהו הנביא לא בא להביא בשורה ! מתי כבר תקומו ותתחילו לצעוד, לפידים בידיכים, אש בוערת בעיניכם, זעקות גינוי ומחאה בגרונכם!!! איני קורא לשימוש בכח, המיותר או אולי המוקדם מדי, לפחות הפגינו כח! אני, הזקן מתבייש בכם! חברים יקרים, אשמח אם תגיבו.

יונה1

New member
שלום זלמן, הנה אני מגיבה...

אכן כנראה נדרש כשרון של סופר להעלות את כל התורה כולה על רגל אחת. מן הסתם נדרש גם אומץ לב להטיח את האמת הכואבת בפרצוף. יש רבים שחושבים כמוך אך פוחדים להשמיע דברי ביקורת על המשפחה.

שיבא2

New member
בוא אספר לך על איך אני מתמודדת עם הסיפור הזה

זה התחיל בעשייה, שדעכה, כי הבנתי שאין עם מי ואיך לקדם הנושא אז במרפסת שלי תלוי פוסטר ענק של גלעד ועל דלת הכניסה מדבקות של גלעד וכמה שזה כואב לי אני לא רוצה להוריד את המדבקות עד שגלעד ישוב לישראל. דוקא אתמול שאלתי את עצמי, עד מתי המדבקות האלה "יקשטו" לי את הדלת.... שמע, כואב הלב. ואני לא שופטת אף מקבל אחריות לאומית נראה לי מקרה קשה לפתרון.

יונה1

New member
מקרה קשה לפתרון?

האיום הגרעיני האיראני קשה הרבה הרבה יותר. שליחת בחורים צעירים למלחמות ואל מותם קשה פי מליון! איש לא הכריח אותם להיות "מקבלי אחריות לאומית", אני למשל לא בחרתי במקצוע שלהם. אבל כמו שאת רואה, הם מוכנים להרוג איש את אחיו ובלבד שיקבלו משרת שר. להיות שר וראש ממשלה, פרושו לדעת להתמודד עם בעיות קשות לפתרון! וכמו שהבנתי את הכותב, הביקורת שלו היא על דווקא על מטה הפעילים ולא על מקבלי ההחלטות.

את לא שופטת

בטווח הקצר, שופטי בית משפט ישפטו, 3 כתבי אישום והיד עוד נטויה. בטווח הארוך תשפוט ההסטוריה. תשפוט ותחמיר, ולא פחות מהם, או ממני.

dariayaari

New member
ועוד תגובה..

אין מי ששומע שם במטה. אין מי ששומע שם במשפחת שליט. נעמוד לידם ממש, נצעק אל תוך אזנהם, אך אזניהם ערלות. הממשלה זכתה ב - "משפחה למופת", "משפחה אצילה", שמאפשרת לה, לממשלה, לא לעשות דבר. נפלא! פשוט נפלא! אני יכולה לראות אותם קוראים במכתבך, אם בכלל, מעלים חיוך של "עוד אחד שלא מבין בכלל...", וממשיכים בישיבות ממושכות אל תוך הלילה, דנים במה נכון לעשות ומה לא, בטקטיקות חדשות שטרם נוסו, בלוגואים חדשים כגון "הצילו", כגון: "גלעד עדיין חי".....על זה הם מבזבזים את זמנם ואת זמנו של גלעד שלרוע מזלו נולד במשפחה כזאת. אני יודעת שיש מי פה, ולא מעטים, שייצא קיצפם עלי על דברי אלה. יש להניח שגם את אותו הילד שצעק כי המלך עירום, אסרו בבית האסורים. לו היה לי אומץ, ואין לי, הייתי יוצאת להפגין מול בית משפחת שליט במצפה הילה. כי הדבר היחידי שעליהם לעשות, פשוט כל כך, פשוט כל כך עד להתפקע!! כל שעליהם לעשות הוא לעלות לירושלים, ולשבת/לשכב על מפתנו של ראש הממשלה.

תודה לחברים

שלום לכם, ידידי הצעירים ותודה על התגובות, לא ידעתי כי אני כזה חכם ובעיקר כזה צודק! שורש הרע הוא בכך שאנו עדיין סבורים כי אמפריה, אם אי-פעם היינו כזאת. FINITE IL IMPERIA אמרו הרומאים והם צדקו, מאז ועד עכשיו, עד קץ הימים! הערה: לא אוכל להגיב בזמן אמת, אינני שולט באינטרנט, לא עליכם, אלא רק בסופי השבוע או במועדים לשמחה ואיתכם הסליחה. שלכם ואתכם, זלמן שרר

למעלה