גלעד שליט

אליס9

New member
גלעד שליט

לכל אזרחי ישראל צריך להקים זעקה גדולה להחזרתו של גלעד שליט, אולמרט שהוא לדעתי לא תרם כראש ממשלה לכלום, ועוד מבטיח הבטחות לאבו מאזן על מה ולמה , החזיר לו מספיק מחבלים ועוד מתכוון לעשות נזקים לישראל בעודו בכנסת . לא הזכיר פעם אחת בשיחתו את החזר שליט. תזעקו, תשלחו מכתבים לכנסת אפילו תפגינו אתם הצעירים, היום גלעד מחר שם אחר.

הנה אני זועק וכותב מכתבים

לשלא לפעול לפי הרגש של הורים שכולים, ולמכור מרצחים תמורת החייל הזה. שהוציא גופיה לבנה במקום רימון יד. אנחנו לא חייבים בכל להזמין עוד פיגועים מידי מרצחים שאנחנו משחררים, ולאחרונה גם כג'סטות. מרק.

לולי11111

New member
מה זה בדיוק "החייל הזה" מרקי??

החייל הזה שמו גלעד שליט, חייל שאלמלא שירותו בצבא המדינה לא היה צריך את הטובות של המדינה נכון , יש להורים רגשות...ותתפלא גם למדינה מידי פעם...בעיקר כשמדובר במקרים כאלה - ואני שמחה שזה כך!!!!!!!! נכון שלא תמיד יש לפעול עפ"י הרגשות הללו אבל עוד יותר נכון זה שיש גם "נכון " ולא רק "לא תמיד נכון" לא מאחלת לך לי או לאף מקורב אלי להיות בסיטואציה הזאת מבחינת המשפחה לא מאחלת לי להיות בסיטואציה כזאת לעולם כמחליטת החלטות במדינה

קשוב1

New member
קקטוס, יש כל מיני דרכים להביע חוסר רגישות

ובחרת בקיצונית שבהן... בוש לך והיכלם.

מפיך זו מחמאה

עם צביעות ומטיפנות אין שום מקום להתדיין. לגופו של דבר-זהו המצב לאשורו. לא יתכן שאבא צווחני יגרור מדינה שלמה לסיכונים לא מבוקרים. רק טיפוסים פוסט ציונים מאמינים שזו הדרך. ולגבי העובדות-זה בדוק. ראשית, הוא וחבריו דפקו שמירה וישנו. שנית-הוא התמסר ולא נלחם. אז זהו המודל, עליו המדינה משלמת מחירים כה כבדים, כפי שחבריך מציעים ? לא בבית ספרי, אולי אצלך. יום טוב. מרק.

לולי11111

New member
../images/Emo4.gif מה קורה לך מרקי??

קודם "החייל הזה"- אמירה שפלה ! עכשיו "אבא צווחני" אני באמת לא מבינה ...(האמת? ..לא בטוח שרוצה להבין) מכבדת את דעתך, גם אם היא קיצונית ושונה משלי אבל למה האמירות האומללות , עלובות משהו?? אבא בלי הצווחני לא הספיק לך,הא? מי אתה או אחר שיש לו זכות לומר לו איך ומה לעשות בשביל להחזיר את בנו כל עוד אינו בסיטואציה שלו???????????? החייל הזה .... אין לי מה להוסיף

מסכימה מאד עם לולי../images/Emo45.gif

אפשר בהחלט לא להסכים עם צעד כזה או אחר של ממשלה או מישהו. אבל אפשר להביע את הדיעה בצורה מכובדת ומבלי להשפיל את הנוגעים בדבר. זו דעתך. בסדר. לאחרים יש דיעות אחרות. באף מקום לא נקבע שדעתך בלבד היא הקובעת.

יוליקה

Member
מנהל
זה לא רק שדעתו אינה קובעת

דעתו ביזארית בקיצוניותה לאור האחדות שחש העם בשחרורו של גלעד שליט. הכינויים שלו כלפי גלעד וכלפי אביו מעוררים פלצות.

זו אינה אחדות כלל

אלא מסע פרסומי של התקשורת.האחדות מדומה. אני בטוח שגם פה, בשושו יסכימו רבים, שמדינה לא צריכה למכור את כל נכסיה בשביל חייל בודד. הרי כל אדם רציונלי יבין, שמחר יחטפו עוד חייל, בשביל פינוי השטחים למשל.למה לא, הרי זה עובד... הרבה מאמץ הושקע בשביל להגיע למצבור המרצחים הזה מאחורי סורג ובריח. אבל אנחנו חיים בעידן שבו ממשלה ריבונית בישראל משחררת רוצחים בשביל כלום, בשביל "ג'סטה", כמו בשבוע שעבר. אולי מבחינת 3 \המגיבים פה זה בסדר, אבל גם כאן יש הסוברים אחרת. ולגבי נסיבות נפילתו של גלעד, מוטב שתתעדכנו קצת, לא יזיק, והן בהחלט רק מחריפות את הבעיה.

יוליקה

Member
מנהל
דבר בשם עצמך

ואל תסיק מסקנות לגבי הדעות שלנו. גם ויכוח צריך לדעת מתי לסיים - אמרת את דעתך לא ראיתי שמישהו כאן הסכים עמך - אז אל תנסה לשכנע אותנו.

אני מכיר פה לא מעט, אולי יותר

ויודע בדיוק מהן הדיעות. לא תשתיקי אותי למרות שאת מאד משתדלת. לא היה במה שכתבתי שום התלהמות, אלא בעיניי המסתכל בלבד. הנושא מוצה.

יוליקה

Member
מנהל
כינויים ומילות גנאי אפשר לומר בלי התהלמות

"לא יתכן שאבא צווחני ".... לא ניסיתי להשתיק אותך. אני מאחלת לך שאף פעם לא תהיה במצבו! זהו פורום חדש בקושי שבוע באויר אבל אתה "קורא את מחשבותיהם" של המשתתפים. אכן בזה אני מסכימה עמך - הנושה מוצה.

MUMMIS

New member
לא תצליחי גם אם תשדלי מאוד

היחידה שיכולה להשתיקו זאת לוליטה. בושה .

אני מאד מסכים עם לוליטה

במיוחד על מה שנאמר על האבא - מאד לא מתאים ושגוי. מרק, אל תשפוט אדם, לפני שהיית בנעליו - קרי, אם אחד מילדך שלך היה שבוי, מהיכרותי הקצרה עימך, אני בטוח שהיית מקים רעש לא פחות ממנו (האבא). בשבילי, שבוי זה לא כינוי לפחדן ואני יודע שבזה יש די קונצנזוס בעם שלנו - אפילו על העברין אלחנן טננבאום שלמנו מחיר יקר ביותר ודווקא על חיל אתה מלין. אתה טועה, דעת הרוב המוחלט (אצל הישראלים) הפוכה מדעתך. להניף דגל לבן, זה לא תמיד אקט של פחדנות.

למעלה