יפה מאוד
מ מיוחדת אחת New member 31/7/06 #21 עכשיו אני../images/Emo13.gif _ _ _ _/ _ _ _ _/ _ _ _ _/ _ _ _ _ _ / _ _ _ _/ _ _ _/ _ _ _/ _ _ _ _ _/ _ _ _ _
עכשיו אני../images/Emo13.gif _ _ _ _/ _ _ _ _/ _ _ _ _/ _ _ _ _ _ / _ _ _ _/ _ _ _/ _ _ _/ _ _ _ _ _/ _ _ _ _
מ מיוחדת אחת New member 31/7/06 #25 יש א _ _ _ _ / _ _ _ _ / _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _ א _ / _ _ _ / _ _ א / _ _ א _ _ / א _ _ _
מ מיוחדת אחת New member 31/7/06 #26 יש י _ _ _ _ / _ _ _ _ / _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _ א _ / _ _ _/ _ _ א / _ _ א י _ / א _ _ _
מ מיוחדת אחת New member 31/7/06 #27 סורי זה ככה _ _ _ _ / _ _ _ _ / _ _ _ _ / _ _ _ _ _ / _ _ א _ / _ _ _/ _ _ א / _ _ א י _ / א _ _ _
מ מיוחדת אחת New member 1/8/06 #29 יש ת _ _ _ _ / _ ת _ _ / _ _ _ _ / _ _ _ _ _ / _ _ א _ / _ _ _/ _ _ א / _ _ א י _ / א _ ת _
מ מיוחדת אחת New member 1/8/06 #31 יש ו _ _ ו _ / _ ת ו _ / _ _ _ _ / _ _ _ ו _ / _ ו א _ / _ _ _/ ו _ א / _ ו א י _ / א ו ת _
מ מיוחדת אחת New member 1/8/06 #33 יש ל (חשבתי כבר פתרת...) _ _ ו _ / _ ת ו _ / _ _ _ _ / _ _ _ ו _ / _ ו א _ / _ _ ל / ולא / _ ו א י _ / א ו ת _
יש ל (חשבתי כבר פתרת...) _ _ ו _ / _ ת ו _ / _ _ _ _ / _ _ _ ו _ / _ ו א _ / _ _ ל / ולא / _ ו א י _ / א ו ת _
י ים סיטון New member 1/8/06 #34 |גיע|פתרתי בפעם השלישית../images/Emo47.gif עמוק בתוך הרעש ברחוב רואה הכל ולא רואים אותה מתוך "סופי" .
|גיע|פתרתי בפעם השלישית../images/Emo47.gif עמוק בתוך הרעש ברחוב רואה הכל ולא רואים אותה מתוך "סופי" .
י ים סיטון New member 1/8/06 #37 אני שוב../images/Emo3.gif ---/--/---/---/------/----/--/---/----/--/--/---/--/----/----.
י ים סיטון New member 2/8/06 #40 ../images/Emo45.gif ו--/--/---/---/----ו-/-ו--/--/---/--ו-/--/--/---/--/-ו--/----.