גלעד היקר...

ראליסט

New member
גלעד היקר...

שמר על זכות השתיקה. מה יעשה אבא'לה שרון לבנו ,כשכוווולם זוכרים מה עשה לגברת בלומנטל,כאשר היא שמרה על זכות השתיקה. אגב,ידיעה לא ממש חשובה,כי מצנע הוא סתם ח"כ מהשורה.אבל לפני שבועיים הוזמן לחקירה במשטרה,בעניין החשדות כנגדו שהועלו לפני הבחירות-כשכולם דיברו על זה. הוא דיבר,הסביר-לא שתק!!! אז היום כבר ברור גם לתומכי הליכוד שמפלגתם היא המושחתת ביותר בכנסת.(אם להוסיף את ההצבעות הכפולות של רבים מחכ"י הליכוד,בהצבעה החשובה על חוק תקציב המדינה.וכאן זה לא חשדות-כולנו ראינו זאת בטלויזיה).

masorti

New member
מצידי...

גלעד שרון ועמרם מצנע יכולים לחלוק תא בכלא. וכשנשמע שמצנע הורשע בבית המשפט בחריגה מחוקי מימון מפלגות, אז נדע שאחרית הימים הגיעה. לי נראה שקודם הגיהנום יקפא והחזירים יתחילו לעוף. נ.ב. שיספרו לסבתא שפעילי השטח של מצנע העזו להשתמש בחשבון הבנק של אבא של מצנע כצינור להעברות לא חוקיות בלי שעמרם מצנע ידע. אף אחד לא היה מעז לסבך את אביו של מצנע בפלילים בלי אישור מפורש של הבן.

ראליסט

New member
הגזמת...

אתה מעלה האשמות נגד מצנע,שאף אחד לא העלה. באותה נשימה אני יכול להעלות האשמות חופשי חופשי,כנגד כל איש פוליטי.למשל:שיספרו לסבתא שלי שלא כל החכי"ם של הליכוד נתנו שוחד,ולא רק חלק... שיספרו לסבתא שלי,שביבי לא ידע מפרשת בראון-חברון. שיספרו לסבתא שלי ,שצחי הנגבי לא גנב בהיותו שר לאיכות הסביבה. וכו.... אני לא אמרתי ששרון אשם,הרי לא הוכח כלום.רק צינתי שעליו להתנהג לפחות לפי אמות המידה,שהוא קבע:מי ששומר על זכות השתיקה,צריך להענש צבורית.גם אם לא הוכח שבאמת היה אשם. מסורתי-בינתיים אף אחד לא שמך להיות שופט.אז על תקבע אשמה! וגם זיהום פוליטי אינו פלילי עדיין....

masorti

New member
אני לא העליתי שום דבר חדש...

שכחת את הפרשה שהתפוצצה בתקשורת, בה ניסה פעיל ליכוד להתחזות לתורם של מצנע ולהעביר 20 אלף דולר. (ומצנע למזלו הריח שמשהו חשוד וסירב לקחת) פורסם אז שהכסף היה אמור לעבור דרך חשבון הבנק הפרטי (בארה"ב) של אביו של מצנע. איש לא הכחיש את עצם העובדה שחשבון זה שימש את מנהלי הקמפיין. מצנע טען "לא ידעתי. לא שמעתי." - והמערכת המשפטית קיבלה זאת כעובדה מוכחת. נ.ב. ביבי באמת ידע על פרשת בראון (הקטע על חברון הוא אגדה שהמציאה התקשורת). וצחי הנגבי קימבן בכספי עמותת "דרך צליחה" בהיותו שר. מצידי ששניהם יישבו באותו תא עם מצנע וגלעד שרון.

רונאל1

New member
שיספרו לי שאריק שרון לא ידע מהרצח

נ.ב.... חבורה של עבריינים מנהלת את הליכוד ובפרט את מרכז הליכוד ואתם מנסים בכח למצוא איזו פרשה שמאלנית עלובה. יש כאלה אגב, רק שהיחס הוא בערך 1:10 ליכוד:עבודה. שצחי יחלוק תא עם אריק שרון ואז אולי מצנע יבוא לבקר אותם.

masorti

New member
איזה רצח?

לא יעזור לך... מצנע מושחת כמו כולם, וברק מושחת כמו כולם. מפלגת העבודה מושחתת ומקומם של ראשיה בבית הסוהר. והעובדה הזו לא תיעלם גם אם תצעק שהליכוד יותר מושחת.

רונאל1

New member
לא צריך לצעוק, מספיק לקרוא עתונים

ולראות את מרכז הקופים של הליכוד בפעולה. אריק שרון, אי יווני, דודי אפל, אהוד אולמרט, סיריל קרן, ענבל גבריאלי, הצבעות כפולות, עוזי כהן, נעמי בלומנטל, סיטי טאואר, גילה גמליאל והפאב בבאר שבע, ביתן 28 ועוד ועוד...

למעלה