וגם....... תגידו לו שכמעט את כל התמונות המעובוות אני עשיתי.........
3 3נטוש New member 24/8/04 #17 יייייייייששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כול הכבוד גיא גלעד יבוא יש
יייייייייששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כול הכבוד גיא גלעד יבוא יש
ש ש ח ר ו נ ת New member 24/8/04 #21 יישש!! ../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif כל הכבוד למארגנים אני מחכה בקוצר רוח...
יישש!! ../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif כל הכבוד למארגנים אני מחכה בקוצר רוח...
נ נוף המקורית New member 24/8/04 #25 ייייייייייייייייייייישששששששששש!!! יו איזה כיף! גלעד יהיה כאן! מחכה כבר, אוף עד יום ראשון.... טוב נחכה!!!
ייייייייייייייייייייישששששששששש!!! יו איזה כיף! גלעד יהיה כאן! מחכה כבר, אוף עד יום ראשון.... טוב נחכה!!!
מ מורי לנצח New member 25/8/04 #26 ../images/Emo12.gif עושה קולות של קטר או משו וול אני מילא לא אהיה באירוח אבל אני בטוחה שיהיה טוב .. תודות רבות גיא !
../images/Emo12.gif עושה קולות של קטר או משו וול אני מילא לא אהיה באירוח אבל אני בטוחה שיהיה טוב .. תודות רבות גיא !
N N o l o g o New member 25/8/04 #27 ללללללללללאאאאאאאאא אאוווףף למה יום ראשון?! אני לא אהיה פה.. הוא יהיה בעוד יום??