גלן קווין ז"ל

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
גלן קווין ז"ל

אני מקווה מאוד שאני טועה, אבל החדשות הגיעו מכמה מקומות ונראה לי שהן נכונות - גלן קווין נפטר ככל הנראה ביום שלישי.

Lizz

New member
עוד לא יודעים

רצות שמועות, אבל אני לא רוצה להפיץ משהו שאף אחד לא בטוח בו...

little girl

New member
הייתה הודעה רשמית באתר הרשמי:../images/Emo11.gif

הנה היא: It is with great sadness that we report that Glenn Quinn passed away Tuesday, December 3, 2002. Services for Glenn will be held privately with his family and close friends. Glenn´s body of work earned him the devotion of fans around the world, and he will most certainly be sorely missed. The staff at Glenn-Quinn.com would like to extend deepest sympathies to his friends and family, and the assurance that through his work, Glenn touched all of us. He will never be forgotten יהי זכרו ברוך

little girl

New member
סיבת המוות

לא ברורה עדיין, הוא נפטר ב3 לדצמבר לפני 4 ימים...

little girl

New member
עוד עידכונים לגבי המוות

שום דבר עוד לא בטוח אבל יש שמועות לגבי דרך וסיבת המוות: הוא מת מדום לב בזמן השינה, שמועות לגבי התמכרות מתמשכת לסמים מה שגרם לבעיות לב...

ANGEL N

New member
אני יודע שהוא ודיויד בורנז היו ...

חברים טובים בלי קשר ל"אנג´ל".

dawn 14

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifאיזה עצוב זה../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif|נר

הוא היה באמת צעיר מידי, זה ממש עצוב, בהתחלה חשבתי שאתם מתכוונים לדויל ואבל אם זה השחקן אז זה ממש עצוב.

idan3k

New member
לא לא לא../images/Emo70.gif לא רוצה../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

מספיק לי שדויל עזב את הסידרה ואני מתגעגע אז שהשחקן ימות? לא רוצה! זה לא יכול ליהות נכון!

למעלה