גלי, ראית הכספת?

vegan

New member
גלי, ראית הכספת?

כלב נובח, חתול מיילל ומי זורד? זו השאלה היחידה שהמתמודד לא ידע. אני בטוח שכל חברי הפורום המלומדים יודעים לענות על כך בשליפה (אולי חוץ מכמה שהצטרפו לפורום בעקבות דיון הלורדים, אבל אם הם יודעים שהלורדים דקים, נסלח להם). לא פחות אהבתי את הערתו של ארז טל על השאלה "מה זה פואה גרה?" - "אנחנו לא ממליצים על זה, כמובן".

גנגי

New member
גם אני חיכיתי שיהיה!!!

ואיך התאכזבתי שהיה רק "זורד"... נו, טוב, אם יעשו "כספת" לחברי הפורום הזה, יצטרכו כבר משהו יותר מתוחכם. "זורד" קטן עלינו.

ואם תמשיכו כך...

...גם עוד שבועיים לא אדע (אמנון, מדבר עליי בלשון רבים? הגרפיקאית בטח יודעת..) מי חונב ומי זורד, ואשאר לי ירושלמית, שכל ידיעותיה מסתכמות במה שהועיד לה מיקומה הגיאוגרפי ו... וכך תחייה לה:אופקיה מגודרים במועצה המקומית שצמחה אליה, פניה מכוסים בעוויתות מן הבושה, והנורא מכל- חלקה בעולם נתון לחסדי המקריות. [היוכל להניב דמיונכם גורל אכזר מזה?!] הצמיחו לי כנפיים(!) או שנבואת זעם זו תתגשם!

shellyland

New member
הכל על הזורדים והחונבים

בשירשור הזה. מומלץ לקרוא אותו עד תומו, כולל חידון העברית של פלפל. אחד השירשורים המיתולוגיים של הפורום הזה (וגם הבה נשתנצל בפני צהוב השמש
). ואני עדיין מתעקשת על זה שאני חושבת שפעם יצאתי עם בחור אחד שהיה חונב. איכשהו בסופו של דבר לא פתחנו מזה פורום (אם נתעלם משירשור הערסים-חנונים, מיתולוגי אף הוא).

shellyland

New member
כמו חביבתי?

ותודה ליובלי האביר שכרגיל מציל את המצב עבורי.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא ראיתי... ../images/Emo7.gif וחבל

כי אני מאד אוהבת את התוכנית. אפילו הייתי אתמול ליד טלויזיה בשעה הזו, רק שלא זכרתי שהיא התחילה. באסה לי. על השאלה הזו אני דווקא לא יודעת לענות - מי באמת זורד? (ובכך הוכחתי סופית שאני לא חברת פורום מלומדת).

shellyland

New member
אולי לא, אבל עובדה שאת עדיין כאן

מזה מספר שבועות שאני מתאמצת לשלוט בגנים הפולניים שלי ולא לצעוק "אמרתי לך!", אבל האמת היא שאמרתי לך.

למעלה