גלי עכשיו בערוץ 22 ביצוע של השיר מישהו בטקס לזכרו של אהוד מנור שימו!
ו ולנטינו לוי New member 13/6/05 #4 תמונות של גלי מאתמול../images/Emo56.gif יש לי כרגע רק מהשיר "מישהו" עם קורין יהיה יותר מאוחר כנראה המון תודה לשירה
תמונות של גלי מאתמול../images/Emo56.gif יש לי כרגע רק מהשיר "מישהו" עם קורין יהיה יותר מאוחר כנראה המון תודה לשירה
H hilali1 New member 13/6/05 #14 אני אנסה לארגן תמונות אבל נראה שאפשר להסתדר בלי התמונות שלי. אלה דווקא די איכותיות לא?
H hilali1 New member 13/6/05 #17 יש לה כרטיס טלויזיה במחשב? בכל אופן חסכתם לי לא מעט עבודה. תודה רבה לכם. האמת פתאום שאני נזכרת יש איזו הופעה שהיתה פעם בערוץ 10 או 2 שעדיין לא הוצאתי ממנה תמונות אני צריכה למצוא את זה איפשהו..
יש לה כרטיס טלויזיה במחשב? בכל אופן חסכתם לי לא מעט עבודה. תודה רבה לכם. האמת פתאום שאני נזכרת יש איזו הופעה שהיתה פעם בערוץ 10 או 2 שעדיין לא הוצאתי ממנה תמונות אני צריכה למצוא את זה איפשהו..
ו ולנטינו לוי New member 13/6/05 #18 נכון, גם אני זוכר../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif ערוץ 2 וכן, יש לה כרטיס טלוויזיה זה פשוט מושלם!
נכון, גם אני זוכר../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif ערוץ 2 וכן, יש לה כרטיס טלוויזיה זה פשוט מושלם!