גלי לפה דחוף אישה (אמא)

גלי לפה דחוף אישה (אמא)

גלי שלום זה אני הקשיבי נא. עכשיו את מנהלת הפורום (ברישמיות) ודיברנו על מפגש פורום אז תתחילי לארגן דברים? אולי אנשים? אולי צריך יותר פרסום וכאלה? מה אומרים המנהלים האחרים?

גלי®

New member
אוקיי , עונה במכה אחת להודעה שלך

ושל "אל תמותי לי עכשיו" : מה שקורה כרגע הוא שאנחנו מתארגנים ( כן-כן , קראתם נכון "אנחנו"! כנראה , שהדוכס ואני ננהל את הפורום יחדיו !!!) אנחנו מתכננים לשפץ את הפורום , בצורה די רצינית : קישורים לאתרים שעוסקים בשנות ה60 קישורים לאתרים שלכם גלריות פרסומות משנות ה60 מאמרים רלוונטיים העוסקים בשנות ה60 בארץ ובחו"ל וכן הלאה... אבל , בשביל שזה יקרה , יש לי בקשה : נשמח לקבל הכוונה , לשמוע מה דעתכם , מה הייתם רוצים לראות ולקרוא כאן ... בקיצור : איך נראות שנות ה60 , מהזוית האישית שלכם ...

טוב אז ככה

לפני הכל נראה לי שממש צריך להעיף מהקישורים את האתרים על ההיפים (אם ממש אתם לא רוצים אז תשאירו אחד) כי זה נראה לי דיי מיותר אתם יכולים לשים את קישורים לאתרים של להקות מהתקופה כמו הדלתות המי אבאמא וכו´ אפשר לשים קישור לאתרים כמו הבמה ואמברוזיה כי ממה שאני שם לב אנשים שמחוברים לשנות השישים באיזושהיא צורה אוהבים לכתוב או לקרוא או לנגן וכמובן לשמוע לא? וכו´

וכמובן צריך לדבר מלא

ואפילו לא להפסיק לדבר כלל על דני ליטני הלו דני שלום כאן תנובה אתה צריך חלב אולי? כן! דני ליטני

גלי®

New member
הגיוני לגמרי !!! אני לא הולכת

להמשיך עם קיבעון ההיפים הזה ששולט בקישורים ...
מארגנים קונספציה ומריצים בקרוב .... למה הדוכס בוגד ?

גלי®

New member
בטח שהיינו ...מי קיטר כל יומיים על

זה שנעזבנו לנפשנו ?

TheDUKE

New member
בוגד למהה??? היא ביקשה לפנינו אחי

אז שאלתי אותה אם היא רוצה ביחד.. היא הסכימה .. בריא עליך איש

למעלה