גלי בקופנהגן!!!!!!

רינה7

New member
גלי בקופנהגן!!!!!!

גלי הוזמנה לשיר את "הללויה", ב-22 לאוקטובר ביובל החגיגי לאירוויזיון, שיהיה בהצחלחה. כמה שהתגעגעתי אליה!!!!!

עדי 345

New member
גלי תופיע בחלק האומנותי בארוויזיון

הי לכולם, חזרתי ממילואים סוף סוף, ושמחתי כ"כ לראות את הכתבה בעיתון היום יהיו סה"כ 14 שירים בולטים במיוחד שזכו במקום הראשון במהלך השנים בתחרויות הארוויזיון ("דיווה" של דנה אינטרנשיונל הוא אחד מהם.....)ו"הללויה" לא יתמודד.לדעתי בהחלט יש מקום ש"הללויה" יתמודד עם סיכויים גבוהים לזכייה כ"שיר השירים" של הארוויזיון בכל הזמנים !!! אבל, הופעה בחלק האומנותי היא מכובדת ביותר!!!

עדי 345

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עדי 345

New member
הכתבה ב"מעריב" של היום (במגזין)

וגם היתה תמונה של גלי עטרי ו"חלב ודבש" מ- 1979 דרך אגב - לא כתוב אם "חלב ודבש" גם הוזמנו...

עדי 345

New member
תודה !!!

לפחות להיות בבית בחגים מסכים החבר'ה שהחליפו אותנו, יצטרכו לבלות שם כל החגים.......

שרית7

New member
זו בדיוק ההפתעה שלא יכולתי לגלות

לכם עד שהחוזה לא נחתם. אני חשבתי שהפורום הזה יהיה הראשון לדעת אבל התקשורת הקדימה. נכון שזה פשוט ממממממממדדדדדדדדדדדדדההההההההההההההייייייייםםםםםםםםם?

שרית7

New member
לא רק זה שהיא תשתתף אלא שהיא

אמורה לפצוח או לסגור את החלק המנותי שזה מכובד מאוד.

שרית7

New member
אני אהיה בחו"ל כשזה יקרה... אבל זה

ישודר הרי בכל העולם. אני פשוט מתרגשת. לראות את זה בחו"ל עוד יותר מלהיב

hilali1

New member
נחמד ...

מוזר קראתי את העיתונים היום בקפידה ולא ראיתי. מישהו יכול לסרוק

יש גם באתר של מעריב

כתבה

למעלה