גלי ארזי ועמוס ירדן...

דנה1982

New member
גלי ארזי ועמוס ירדן...

אני חדשה פה (פעם ראשונה) ולא ראיתי על זה דיון בשום מקום... לאף אחד זה לא היה נראה כמו שילוב מאוז ביזארי?? יעל בר זוהר, בת 26 (בגילי, רחמנא לצלן), שבעלה הוא דוגמן הבית של "סליו" והמנחה של "הישרדות", מתנשקת עם יורם בינור, כתב חדשות לענייני ערבים בערוץ 2, שהוא כנראה בן איזה 50??? זה פשוט היה נראה לי מוזר. עצמתי עיניים וקיוויתי שהרגע הזה ייגמר. הכתוביות בסוף הפרק באו בול בזמן. לא מבינה את השילוב הזה. הייתה לי תחושה שזה יהיה הוא (כי לא יכלתי להסביר את הנוכחות שלו בשום צורה אחרת) אבל זה עדיין היה פשוט הזוי.

izik79

New member
עכשיו בכלל יהיה מעניין.. ../images/Emo13.gif

מת כבר לראות את הפרצופים של מלכה, איתן, אופיר וסמדר שהם ישמעו
...

hot3tv

New member
אני פשוט ימות שאני אראה אותם מתנשקים שוב ../images/Emo5.gif

100vardit

New member
*בת 29 ../images/Emo13.gif

וזה באמת מגעיל לי אגב, לא היה מושג שזה יכול להיות הוא..

kren2

New member
זה באמת דוחה..

אבל אם תשימי לב טוב טוב,תראי שהם לא מתנשקים עם לשונות.סתם נישקה על השפתיים בזווית שנראית כמו צרפתית. וזה באמת דוחה,אפילו מבחיל אותי.אבל עם הזמן מתרגלים לראות ת'נשיקות האלה..חחחח.

* יב"ז בכלל בת 29 (ילדת ינואר 1980) ../images/Emo3.gif

לשחקנים לא משנה הגיל או איך שהוא נראה... זה בסה"כ תפקיד ולא יותר מזה. וגם הקטע האחרון צריך להיות ממש מעניין
סוף כל סוף גאלי מקבלת קצת אקשן

meital91

New member
גם לי הפרקים נהיו מוזרים,גם מירב

כזו שברירית כל כך לא הסתדר לי,לרגע כמעט חשבתי שהיא תתנשק עם הפעל הנבגד או משהו,ולראות אותה ככה על הבר לא מתאים...נראה לי היא תהיה עם גידי עכשיו והאמת?הם הרבה יותר מתאימים מגידי וריקי. גלי והעמוס הזה שילוב אחד הגרועים...איך איך היא עזבה את אופיר קטע שחלךףהרסו הכל... ד"א הספר שתחייה קראה" אשת חיל" מעולה,ספר באמת טוב.מי היה מאמין שהן יהפכו לחברות ומלכה תבקש ממנה עצות... אחד הקטעים המצחיקים ביותר היה עם האטריות ופתאום מלכה נכנסת זה היה ענק... אני מקווה שהבת של תחייה תרכך אותה ושהיא תקבל אותה...

EFRATY10

New member
ומירי בוהדנה בת 30 ומנהלת רומן עם גבר פרוד

בן 56. זה לא חריג פערי גילים במערכות יחסים.

למעלה