גליתי שאלה

jimi good look

New member
גליתי שאלה

בנות מזל טלה ,תמיד הן עם אנרגיות מיניות עזות.?! ..ואם המרס שלהן נמצא במאזניים ?..מה צריך לבדוק במפה לגבי הדחפים המיניים?

גליתי10

New member
מינית

מיני4ת ב4דקי6 בעיקר 2*י מיק46 4נ4ס א02 האשה, 4מארס א02 הגבר, 4כ5 את בית 8

גליתי10

New member
עלייך לבדוק את מיקום ונוס אצל האשה

ומבלי להתיחס למה שיש בבית 8 או מקרין אליו, זה לעשות חצי עבודה. אצל האשה האידיאל זה ונוס בעקרב, אצל הגבר מארס בעקרב, אך מדובר באיכות ולא בכמות המרץ או החשק או ....

אידיאל? אין דבר כזה

לכל אחד יש פלוס ומינוס, ושאר הזויות והמיקומים מראים על חוויות ספציפיות. בכלל אין דבר כזה טוב או רע, לא ביחסים ולא בכלל, במפה האסטרולוגית.

גליתי10

New member
אני עדיין לא ראיתי שום יתרון במאהב גרוע....

לעומת זאת, ראיתי מליון יתרונות במאהבים עם מארס בעקרב או בבית 8 או בהקרנה חיובית לבית 8

תגידי

את חושבת שזה שאם יש למישהו מרס במזל עקרב זה מה שהופך אותו למאהב טוב?.. או הקרנה חיובית לבית 8?.. צריך לראות את כל המפה, ולא רק כוכב אחד. הכללות שכאלה הן רק..הכללות. שלא לדבר על כך שכל אחת מוציאה מהמאהב שלה משהו אחר.. למשל, מרס בעקרב בבית 8 צמוד לסטורן? מרס מול אורנוס? מרס בתשים לנפטון? ואלה בכל מצב, שלא לדבר על מרס בעקרב בבית 12, ועוד... אבל - זורקים, מגיבים מהשרוול. אח, הפסקנות, הפסקנות. הכל חד משמעי: ככה זה וזהו! זה, ומליון יתרונות - לא פחות ולא יותר..

גליתי10

New member
תקרא שוב את מה שכתבתי לפני שאתה מתלהב לבקר את

מה שכתבתי, בפרוש ציינתי שזה רק חצי עבודה להתיחס רק למיקום הונוס לפי מזל או בית. העיקר שאתה נהנה לרדת עלי...שיהיה לך לבריאות.

קראתי שוב

והנה הציטוט: אצל האשה האידיאל זה ונוס בעקרב, אצל הגבר מארס בעקרב, אך מדובר באיכות ולא בכמות המרץ או החשק או .... גם אם זה חצי עבודה או רבע עבודה - זה עדיין האידיאל בעיניך. ולזה בלבד התייחסנו אני ואחרים כאן.

טומבוי10

New member
חג שמח ושלום לכולכם חזרתי מחו"ל

למרות שלא שמתם לב להיעדרי, לא נורא, אני צומחת ממשברים והתעלתי כמו גדולה מעל העלבון הצורב
יאיר, גליתי, מישהו, אם זכרוני איננו מטעה אותי, וונוס לא אמורה להיות נפולה בעקרב??? או שהתבלבלתי?

לא אני הפכתי אותה ל'אידיאל'..../images/Emo13.gif

אבל כנראה שמישהו במזל עקרב חושב שכל פלנטה בעקרב היא אידיאלית... איש וצרכיו, הרגשיים והפיזיים. אגב, בסופו של דבר חשוב מה קורה עם ונוס בכל המפה ויחסית אליה, ולא רק המיקום הספציפי: דעתי הלא פסקנית..

ולגבי דחפים מיניים עזים כמו ששאלו כאן

יש מצבים שמראים על כך בלי קשר למזלות של מרס וונוס. למשל, צמידות בין מרס לשמש, מרס ליופיטר, זויות פעולה ועימות בין מרס וונוס לפלוטו, ועוד. מיקום מרס לפי מזל בלבד, אינו מספיק. נכון שמרס במאזניים מול השמש עשוי להביא איתו דיאלוג מורכב יותר בין המיניות והיציריות של האיש ל'אני' שלו, אבל כדאי לראות את כל המפה כדי לראות איך זה מתבטא, ולהבין לעומק תוך כדי הדיאלוג עם ונוס.

גליתי10

New member
ברוכה השבה טומבוי, אני לא ממש הייתי כאן לכן ל

לא יכולתי לשים לב להעדרותך. מאחלת לך שנה נפלאה בריאות אהבה ושמחה.

גליתי10

New member
תעלי את מפתך, ונבדוק את ההיבטים של ונוס אצלך

ונוס מצביעה על פוטנציאל, הוא יכול לבוא לידיי ביטוי בגיל יותר מאוחר, כמו כן אם היא מבודדת, או עם היבט שלילי אז, זה לא אידאלי, גם אם היא בעקרב או בבית 8...

למעלה