גליתי,עלה אתר חדש

jimi good look

New member
גליתי,עלה אתר חדש

www.starcity.co.il )בהנהלת מנהל פורום זה. את יכולה לתרום לאתר מנסיונך .

../images/Emo9.gif אממ..רציתי לחכות עוד קצת אבל.זה האתר שלי.

אבל כן, זה האתר שלי, והעלייה הרשמית תהיה ממש בקרוב. לא יודע איך גילו את זה, אבל.. מודה באשמה
. אשמח לשמוע דעות, רעיונות, ובעיקר ביקורת בונה: מה עובד לכם, מה לא עובד, וכו.

nomi12

New member
כל נושא השאלות והתשובות, מה זה אמור להיות?

האם זה מתחדש או שישאר קבוע ומי שואל שאלות?

ובכן

אלה בעצם השאלות והתשובות שמופיעות במדור שלי בוואלה - פשוט קיבצתי אותן כאן, ומהשבוע הבא גם אמשיך להכניס עוד שלוש מדי שבוע. מהשבוע הבא גם אביא את מפת הלידה של השואל, ואולי גם אסמן שם על מה אני מדבר.

nomi12

New member
וואלה יאיר הפתעת אותי,

לדעתי עם פוטנציאל להיות הטוב בארץ, לא חושבת בכלל שמגזימה,מושקע מאוד, אך גם משתף אסטרולוגים אחרים (מאמרים). עבדת קשה, אבל כל הכבוד............אני מנסה לחפש שיפורים, אבל לא מוצאת.

תודה ../images/Emo25.gif

עובד עליו כבר שנה, פלוס מינוס, והחלטתי להכניס אליו את כל הדברים שהיו מעניינים אותי. רוצה לתת שם גם מקום לכל אסטרולוג אחר שירצה לומר משהו ויש לו מה לומר, וכמו שאת רואה הכנסתי לשם גם את ידידי מיכה ולנר. ואני ממשיך כל הזמן לעבוד עליו..

אש אש תתחדש../images/Emo65.gif

אתה בטוח זה STARCITY? לפי גודל ההשקעה זה STARWORLD
תתחדש ותהנה (ואני
ואהנה) אני כבר שמתי במועדפים... ואהבתי את הסדר. לא מצריך שימוש ב ג'י.פי.אס
.

bat5

New member
ליאיר - בשעה טובה!

האתר נפלא, מרתק, משלב יפה את הקל עם הכבד, אסתטי, מזמין ומקיים. אין ספק שאפקוד אותו לעתים קרובות. אשמח, בהמשך, למצוא בו - במסגרת המדורים השונים - התייחסות למפות קומפוזיט, במיוחד כאלה האמורות להיות רומנטיות. בהצלחה הראוייה!

תודה ../images/Emo9.gif

ולגבי הקומפוזיט וכל השאר - גם אני רוצה לטפל בנושאים אלה ובעיקר בתחום הזוגי, וגם זה יגיע, עם הזמן, אינשאללה..

anti gravity

New member
יאיר!!

וואו, איזה יופי. בשעה טובה. מהתבוננות ראשונה נראה עשיר ומעמיק בהצלחה וד"ש יפעת

Jaxi

New member
אתר מדהים!!!..אפשר לשלב באתר פרלמנט

אסטרולוגים לדיון על נושאים אקטואלים,פוליטים ,.דרך מסקנות הדיון אולי פוליטיקאים יגבשו דעות מוצקות

weblight

New member
יאירצ'ו כתובת האתר שלך מופיע במוספחג של מעריב

בעמוד 5 . מה לא ידעת??? אולי טוב שכך אחרת זה לא היה יוצא לאור לעולם..
ברכות, אתר יפיפה ומושקע
וב-

הממ.. האמת שידעתי, ושכחתי..../images/Emo13.gif

אבל אולי טוף שכך, אחרת הייתי עוד מתמהמה לא מעט, פרפקציוניסט שכמוני.. תמיד נדמה לי שחסר עוד משהו. תודה על האיחולים!

יאיר אחלה אתר! סחטין עליך!

כל הכבוד! תמשיך ככה. רציתי גם לבוא למפה-לגבי השנה הקרובה-אז שלח לי בבקשה מסר איך כמה ולמה. בהצלחה איש.

סקסית399

New member
../images/Emo140.gifבאמת אתר מושקע ומרשים

הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שהקישור ל"יועץ האישי" לא עובד משום מה...

ראשית - תודה! ../images/Emo141.gif

שנית, לגבי הקישור שדיברת עליו - כל נושא 'היועץ האישי' נמצא בהרכבה מחודשת באתר, ולא אינו רלוונטי כרגע. כשיהיה - אודיע. בינתיים הורדתי את הטכסטים הקשורים אליו. תודה על הערתך.

דקל111

New member
הי יאיר. מזל טוב על עליית האתר ובשעה טובה

האתר מלא בדברים אעיין בו לעומק מאוחר יותר, אך ממה שהספקתי לראות, התרשמתי מאוד מהתמונות המדהימות שמצאת. שאלה: אתה מתכוון לשים פורום שם? נכון? ובנוסף אני הייתי רוצה לראות שם את מיקום הכוכבים במפת השמים כמו שיש באסטרו. כך שלא תהיה סיבה להיכנס ךאתרים אחרים ונוכל להסתפק בשלך
[מלבד בניית מפות]

nomi12

New member
לדעתי לא צריך להיות שם פורום, זה רק יכול

לקלקל, בגלל התבטאויות לא נאותות ובעיקר בגלל צרות עין. זאת דעתי כמובן, בתחילה חשבתי בדיוק כמוך, אבל כשאני רואה מה קורה כאן בפורום זה רק יכול לקלקל אתר כל כך יפה ומושקע מחד גיסא, מאידך גיסא, כמובן שזה יכול לגרום לאנשים להכנס יותר ויותר, לא היה צורך בבניית מפות עם אתר כמו אסטרו שמופיע כאחד הלינקים באתר.

למעלה