גלישת GPRS עם טלפון

AYELET1

New member
גלישת GPRS עם טלפון

Series 60, Version 2 אינני מצליחה לגלוש עם הפוקט הצלחתי בעבר עם 6600. השבוע ניסיתי עם 7610 ולא הצלחתי. היתכן ששחכתי משהו? דרך PPC , דרך מנהל ה-BT , אני מוצאת את המכשיר. מבצעת Connect בינהם ואז מקישה על הגדרות החיוג שהגדרתי כבר ל-6310 ברור שבטלפון כבר הגדרתי AP ל-GPRS, אורנג' תודה

AYELET1

New member
המממ...

אם זה יביא יותר תגובות, אז אציין שהצורך שלי בגלישה דרך ה-7610, הוא כדי לשתות קפה

raananta

New member
../images/Emo124.gifלאאאאאאא!!!!!

מה אני יכול לומר בנושא זה שבקפה עם פאלם ניתן לחשוב במגוון הטעמים הבאים והולכים אך כל טעם בעיתו וזאת עקב בעיית ה"אין מולטיטסקינג", מעין מערכת טעמים לא רעה אך ללא יכולת התחושה של מגוון הטעמים בו זמנית. תנסי קפה עם PPC, מומלץ בחום. הארומה של הקפה נעימה לחיך ומתגלגלת על הלשון, מעורבת בטעמים שוקולדיים מעורבים בניצת אפרסק עדין, הטעמים משולבים ביניהם, באמצעות WIFI, במינון מעולה כך שניתן לחוש בשניהם במידה שווה. הבוקה גם הוא מהמדהימים, ניתן להריח את כל שכבות הקפה ולהבין בדיוק כיצד נקלה בכדי להגיע לטעמים ולריחות אשר לו. חומציות, כמו כל קפה גם הלה מכיל ריכוז חומציות מסוימת, (ללא זה אני לא יודע עם יכל להקרא קפה), אך חומציותו מעדנת ושוברת את המתקתקות העדינה של הטעמים האחרים. סה"כ קפה מומלץ, תחינה בגודל 3.5 למקינטות.

raananta

New member
זה קורה רק בהפוכים, לאטה, ולכאלו

שיש בהם חלב. אבל אם אתה רוצה משהו חזק! אז אל תוסיף חלב. ולראייה תוכל לראות באחת ההודעות האחרונות מישהו שהקפה יה לו חזק אז הוא הוסיף לו מים
ועכשיו זה רק עניין של מזל. אני האחרון שמאמין במערכת אחת יותר מהשניה, כל אחד ומה שמתאים לו יותר והשיקולים לכך הם לא מעטים. בכל אופן כל עוד הוויכוח הוא על קפה אז אני בפנים!

אל תזכיר לי ../images/Emo96.gif

עכשיו, אחרי שנשברה לי ה'דה-לונגי' כתוצאה מנפילה חופשית מגובה מטר וחצי כשהיא מלאה מים. נתקעתי עם מלאי קפה-ים שכבר הספיקו להתיישן אבל פשוט כואב לי לזרוק. אולי עכשיו הגיע הזמן להחליף מערכת.

raananta

New member
../images/Emo7.gif מצטער אם נגעתי בנקודה רגישה

אם הם עדיין לא טחונים, אז אתה יכול להשתמש בהם לקישוט צלחות קפה. אתה יודע... שלושה ארבעה פולים פזורים על התחתית מוסיפים לאווירה. או לחילופין תשתמש בהם כמצע לנרות. אתה יכול לקחת קערה (לא גדולה מדי) למלא אותה באופן חלקי בנרות נחמדים, ובאיזה ערב רומנטי להדליק (או סתם ביום שישי בערב בזמן הארוחה) אם הם טחונים אז המשחק משתנה ופה כבר תאלץ לגלות יצירתיות. ניתן לקחת כמה סוגי נייר ודבק, לתת לילדים המעצבנים של השכנה שימרחו את הדבק בכל מיני צורות על הנייר ו"יזרקו" עליו קפה אח"כ מנערים את השאריות והתוצאה מרהיבה (כמובן שהיא מרהיבה רק לדעתם של אותם ילדים מעצבנים) אני מתחיל להשמע כמו אודטה שוורץ אוי ואבוי לי.

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזו דייסת קפה
עכבר- איך נפלה המערכת ?

mikeoreli

New member
../images/Emo6.gif

מצטער, אבל אני לא יודע איך עושים Pairing בשן כחולה משום שעדיין אין לי.

castroman

New member
אם אני לא טועה אז ה7610

הוא עם אותה מערכת הפעלה של ה660 - אז תדברי המוקד דאטה של אורנג' ופשוט תגידי להם שיש לך 6600 ואני מאמין שהם ימצאו פתרון

למעלה