גלישה

• פותח הנושא netc
  • פורסם בתאריך

netc

New member
גלישה

איך לעזאזל עושים את זה?! נגיד אני מגיע בהילוך שני/שלישי לפנייה, ויש לי תמרור של נתינת זכות קדימה, ואין לי שדה ראייה של הצומת - מה אני עושה? כל פעם אני מנסה לתמרן בין הגז לקלאץ' אבל המורה שלי אומר שזה לא טוב, ואני משתגע...

MrJacKasS

New member
תשובה !@!@!#$@#

אוקיי אז אתה מגיע לצומת שאין לך בה שדה ראייה מאט מאוד אבל לא עוצר עצירה מוחלטת ! מוריד להילוך ראשון ומתקדם עד קו שדה הראייה במידה ויש תנועה ואינך יכול לעבור - תהיה מוכן עם רגל על הקלאץ' ותלחץ עליו ועל הברקס ובכך תקבל עצירה מוחלטת במידה ויש באפשרותך לעבור, שחרר הקלאץ' עד הסוף ויאללה תן גז ***הבהרה: אין בהודעתי משום החלפה של לימוד נהיגה ע"י מורה. תמיד כדאי לשאול דברים כאלה את המורה ולא איזה נהג חדש באינטרנט, למרות שאני בטוח במה שאני אומר ***

RaInYaEl

New member
גלישה

זה לא שאתה בעצירה מוחלטת שמחרר ת'ברקס ומרים טיפה את הקלאץ'?

תומע79

New member
אפשר גם לעשות גלישה ללא עצירה מוחלט

ת כאשר את בשני את מורידה לראשון תוך כדי נסיעה ומאטה את קצב הנסיעה עד כאשר את מגיעה למצב איטי נורא שבשביל שלא יכבה האוטו צריך ללחוץ על הקלץ' ולאט לאט מתחילה לשחרר את הקלץ',את מגיעה למצב של גלישה גם ללא העצירה המוחלטת.
מקווה שהבנת..

RaInYaEl

New member
אני יודעת מה זה גלישה

יש לי כבר מספיק זמן רישיון בשביל לדעת מה זה.. התכוונתי לגלישה שפותח השירשור דיבר עליה..

nogag7

New member
תשובה ../images/Emo192.gif

ממצב של עצירה שבה רגל שמאל על קלאץ' ורגל ימין על ברקס:
בעלייה
מורידים קצת מהקלאץ (רגל ימין עדיין על ברקס!), האוטו ינוע על ידי נקודת החיכוך. להאטה- להכניס קלאץ. להאצה- אם רוצים לנסוע מהר יותר מורידים רגל ימין מהברקס ולוחצים על דוושת הדלק, אח"כ עוזבים שארית הקלאצ בהדרגה.
בירידה
קלאץ' לחוץ עד הסוף ולשחק עם הברקס. להאטה- לוחצים יותר ברקס; להאצה- מורידים רגל מהברקס
במישור
מורידים רגל ימין מהברקס ומרימים את הרגל קצת מהקלאץ' והאוטו נוסע לבד. להאטה-לוחצים על הברקס. להאצה- לוחצים על דוושת הדלק ועוזבים קלאצ' בהדרגה. בעיקרון גם אני מאוד היסתבכתי עם זה! אבל משיעור לשיעור זה נעשה באופן דיי אוטומטי. אני מקווה שהכל נכון, אם לא תתקנו. בהצלחה

RaInYaEl

New member
לדעתי בעלייה קשה לעשות לגלוש, האוטו

ידרדר אחורה, חייב טיפה גז.

למעלה