גלישה עם bluetooth

kikoj

New member
גלישה עם bluetooth

שלום כל פעם שה pc מופעל מחדש אני נדרש לאשר את החיבור של ה2210 אחרת הpc אינו מאפשר את החיבור. האם יש אפשרות שבכל פעם שאתחבר לפי סי האישור יהיה אוטומטי ? תודות משה

raananta

New member
בעקרון כן! אבל גם אני נתקל בבעיה.

אם תשים לב, בזמן הבקשה לאישור חיבור יש מקום לסמן ב-V את האופציה שתאפשר חיבור ללא הבקשה. הדבר עובד מעולה בסנכרון. אבל יש אבל..... בחיבור רשת אני מסמן את ה-V במקום הרצוי ואכן כאשר אני מתנתק ומנסה להצחבר שוב החיבור מתבצע ללא בעיות.... אבל (יש עוד אבל) לאחר כיבוי והדלקה מחדש של ה-PC, בעת החיבור אני שוב נדרש לאשר וזאת למרות סימון ה-V.

raananta

New member
אבל הבעיה היא ב-PC

האם התוכנה שהזכרת יודעת לטפל גם בזה?

kikoj

New member
עדי תודה רבה עובד מצויין../images/Emo45.gif

למעוניינים זהו הלינק שמסביר ומוביל לתוכנה הקטנה: http://www.pocketpcfreak.com/archive/00002143.htm

iagadi

New member
לא ממש הבנתי את עניין הפעם האחת

תקין את התוכנה על ה-PDA תריץ לדוגמא את דסטינטור עם עליית הדסטינטור צור קשר Bluetooth עם ה-GPS יצרת קשר -> המשך עם עליית הדסטינטור -> אני מאשר הפעל את ה-BtRegTweak (ללא סגיאת הדסטינטור) סמן את Automatic בחר את דגם ה-PDA שברשותך Apply OK בצע SoftReset העלה את דסטינטור ותראה שהוא יוצר קשר אוטומטי עם ה-GPS בלי שה-gps bluetooth manager מופיע.

raananta

New member
בהתחלה גם אני לא הבנתי מה הקשר

של הטוויקר לבעיה הזו. האישור שאנו מדברים עליו הוא אישור חיבור ל"רשת" ב-PC. כלומר, תיבת האישור (או יותר נכון חלון האישור) מופיעה על מסך ה-PC, ולא מסך ה-PDA, וזאת כאשר ה-PDA מבקש להתחבר לרשת דרך ה-PC.

raananta

New member
בהתחלה גם אני לא הבנתי מה הקשר

של הטוויקר לבעיה הזו. האישור שאנו מדברים עליו הוא אישור חיבור ל"רשת" ב-PC. כלומר, תיבת האישור (או יותר נכון חלון האישור) מופיעה על מסך ה-PC, ולא מסך ה-PDA, וזאת כאשר ה-PDA מבקש להתחבר לרשת דרך ה-PC.

kikoj

New member
כמו שרענן ציין אני מעוניין בחיבור ה

2210 לאינטרנט דרר מחשב נייח מבלי צורך לאשר את החיבור בנייח כל פעם שהוא מופעל מחדש. בפעם הראשונה שניסיתי את הטוויקר נראה לי שהוא לא ביקש אישור אך ייתכן שלא שמתי לב והשארתי את המחשב הנייח פועל עוד מהחיבור הקודם. האם הסברתי את עצמי ? משה

raananta

New member
כשאני חושב על זה...

אולי יש טוויקר ל-BT של ה-PC?! שווה בדיקה! אני אערוך חיפוש ברגע שאתפוס קצת זמן. אתה מוזמן לנסות גם.

kikoj

New member
מסכים. אגב הטוויקר משנה את הגדרות

החיבור של הפי סי לאינטרנט-רק לאחר שמחזירים למצב ידני ניתן להתחבר שוב

למעלה