גלישה - חו"ל?

OceaND

New member
גלישה - חו"ל?

אני לפני גיוס ורוצה ללמוד גלישה. אני יודע שרומא לא נבנית ביום אחד אבל אם אני נגיד אסע להוואי לשבועיים, אני יוכל להתחיל ללמוד גלישה?

תלוי איפה

אתה בטח לא תגלוש בפייפליין וכאלה חופים כי גם גולשים מנוסים שם נפצעים ואפילו מתים!!! בכל מקום יש חופים למתחילים אבל בנתיים העצה שלי היא שתתחיל בארץ תלמד לגלוש על גלים קטנים ואז כשתרגיש שאתה מוכן תוכל לעשות טיול או משהו.

OceaND

New member
אממ כמה שאלות

1) יש עונות בארץ שיותר מתאימות לגלישה? 2) אני נמוך (1.67) זה יקשה עליי? 3) עד כמה סצינת הגלישה מפותחת בארץ? בצפון, אזור הקריות, יש איפה לקנות ציוד לגלישה?

תשובות

1. כעיקרון החורף נותן יותר גלים חזקים וגבוהים אבל בתדירות יותר נמוכה. 2.ההפך, ככל שתהיה יותר נמוך זה יהיה לך יותר קל, רוב הגולשים הם נמוכים. 3. בכל מקום אתה יכול לקנות ציוד גלישה, עדיף שבהתחלה תקנה גלשן משומש, אתה יכול לקנות גלשן בחנויות גלישה שמוכרות גלשנים כמו אינטרסרף, אולטרוויב(מוסא), ספיידר, בלו ווטר וכו'.

OceaND

New member
תודה לעונים

אני כנראה אתחיל מיזה שאני אלמד בעתלית באיזה בי"ס שחבר שלי למד בשביל לחסוך בעלויות של גלשן בתור התחלה.. ומשם נראה תודה על העזרה

roxy16

New member
אם אתה רוצה לקנות ציוד

אז יש בקניון חיפה שמן הסתם בחיפה ...את החנות סרפרס פרדייז... ויש בקסטרא שזה ממש על יד את אינטרסרף... וזהו.. בהצלחה ..= )

flitzer

New member
אל תתגייס../images/Emo70.gif

אתה רק תצטער על זה
צה"ל-צריך היתי להתאבד

קרנו

New member
עדיף

לך לחסוך את הכסף ולתת גיחה קטנה לקראת גיוס ליון או משהו בסגנון בלי שום קשר לגלישה , גלישה זה ספורט שלוקח שנים להתמקצע ובטח שלא עושים את זה בהוואי , אם כבר סרילנקה יותר מתאים לך למרות שאני לא יודע מה מצב הספוטים שם לאחר הצונאמי

OceaND

New member
זה הקטע שאני לא רוצה יוון

וסתם דיברתי עם איזה חבר וזרקתי הוואי בצחוק ומשם בכלל בא הקטע של הגלישה... אבל בלי קשר לגלישה יש מלא מה לעשות בהוואי. וברור שגלישה זה ספורט שלוקח שנים להתמקצע בו.. אבל את הבסיס אני מניח שאפשר ללמוד די מהר כמו שאם תיקח סקייטבורד תוך שבועיים ת'תשתפר פלאים.. אבל עדיין ת'תהיה רחוק מלהיות ברמה מקצועית. ויש לי תקדימים של אח ואחות של חברה שלי שלמדו לגלוש בהוואי בגלל זה הרעיון :) בכל מקרה הוואי אפשר להגיד שזה יקר חח ואני לא רוצה יוון לא יודע למה אני אנטי יוון כי זה מקום שכולם הולכים אליו אני יותר בכיוון של ספרד

למעלה