גלישה דרך התקן BT.

SuperYozh

New member
גלישה דרך התקן BT.

קניתי התקן BT למחשב. יש לי שאלה- כיצד ניתן להתחבר לאינטרנט (המחשב מחובר לADSL) ב2210 שלי? הוא מבקש ממני להגדיר רשת בPPC אבל האופציה שיש לו שם היא BT בDIAL UP והוא מבקש מספר, אשר אין לי אותו. תודה מראש.

Blueye1

New member
שלום לך כנס...

אתה צריך לעשות שני דברים: 1. להגדיר את המחשב השולחני שלך כרשת. במילים אחרות, עליך להיכנס להגדרות רשת בWINDOWS XP ולעקוב אחר ההוראות ביצירת רשת... זה מאוד פשוט. לאחר הגדרות אלה, המחשב שלך ידע לתת שירותי רשת, קרי רשת אינטרנט למכשירים אחרים. 2. ב פוקט פתח את ה BT MANEGER ושם בחר ב EXPLORE A BT DEVICE, יופיע לך המחשב השולחני לחץ עליו ואז יופיעו לך השירותים שהוא מסוגל לספק... אחד מהם זה רשת אינטרנט. בהצלחה

SuperYozh

New member
BT ל 2210

האם יכול להיות שBT ל2210 מתאים רק להעברת קבצים ולא תומך באינטרנט?

leibl

New member
ננסה לעזור לך תכנס ללינק למטה

ה2210 תומך בגלישה לאינטרנט לא רק בהעברת קבצים מקוה שעזרתי לך

raananta

New member
נסה את זה.

צעדים בפוקט: 1. הפעלת BT manager 2. יצירת התקשרות חדשה 3. join a personal network (ולא חיבור לאינטרנט כמו שאתה ודאי עושה) 4. בחר במחשב המארח 5. אשר ב-PC 1. יקפוץ חלון קטן שמבקש אישור התחברות 2. לחץ עליו, סמן את תיבת הסימון ולחץ אישור. 3. נוצר חיבור עכשיו צריך להגדיר ל-PC "לגשר" בין חיבור הרשת האינטרנטית לבין חיבור הרשת שלו עם הפוקט. שלבים: (עדיין ב-PC...) יש לוודא שחיבור רשת ה-BT פעיל. 1. My Network places (נמצא בתפריט ההתחל) 2. Create home or small office network 3. אשר והמשך עד אשר תגיע לשלב בו הוא דורש שתגדיר איזה חיבור מחבר אותך החוצה לאינטרנט. 4. בחר בחיבור המתאים (זה שונה ממחשב למחשב) בכל אופן אל תבחר בחיבור ה-BT. 5. אשר והמשך.... התהליך לוקח קצת זמן אבל בסוף נוצר גישור בין הרשתות. בפוקט PC 1. יקפוץ חלון ובו שאלה "לאן הרשת הזו מחברת אותך 2. בחר ב-To The Internet חשוב לוודא שחיבור האינטרנט פעיל ב-PC. בהצלחה.

leibl

New member
נפל לי האסימון ../images/Emo24.gif../images/Emo163.gifכל כך

פשוט. למה להסתבך תפעיל את הACTIVESYNC דרך הבלוטוט ותבדוק תחת RULES שהלשונית מצביעה על THE INTERNET ותתחיל לגלוש האקטיב סינק עושה את כל הניתוב באופן שקוף גלישה נעימה.

raananta

New member
../images/Emo3.gif אבל אז אתה חייב AS וסינכרון

תראה, יש כמה דרכים לבצע זאת. אני מעדיף את הדרך שאינה תלויה ב-AS וזאת בעיקר מהסיבה שבכל חיבור יש סינכרון מידע... וכשזה נוגע לסנכרון מיילים אז זה לוקח זמן. השיטה שתיארתי אני מבצע גישור בין שני חיבורי רשת. האחד שבין ה-PC לאינטרנט והשניה בין ה-PPC ל-PC. היתרון הוא בכך שהחיבור לוקח חלקיק שניה ובזה נגמר העניין. אבל השיטה שלך עובדת בהחלט (וככה השתמשתי אני במשך זמן רב, עד שנמאס לי)

doc11

New member
תודה!!!

כל כך פשוט, וזה לא כתוב בשום מקום. תודה רבה.

למעלה