גלישה ב WAP דרך הכף יד

ZetLAW

New member
גלישה ב WAP דרך הכף יד

שלום יש לי מנוי 5 מגה באורנג ל GPRS הבנתי שמנוי הזה גם כולל WAP OVER GPRS ללא הגבלה אז שאלתי היא אם יגמר לי ה 5 מגה איך אני גולש עם הכך יד ב WAP ? תוכנה ל WAP יש לי האם צריך לשנות משהו בהגדרות של החיבור ? כי בתמיכה הטלפונית של אורנג אמרו לי שצריך לשנות אבל שהלכתי ל PDA ראיתי שאין בכלל את האופציות שהוא דיבר עליהם. תודה תעוזרים

shay454

New member
אז ככה.

ע"פ מה שאני יודע, גלישה במכשיר כף-יד וכל גלישה שהיא לא במכשיר הסוללרי, נחשבת לגלישה בGPRS ולא כWAP, מבחינת אורנג' אין הבדל אם תגלוש במכשיר כף יד בHTML או בWAP, יש גלישה פנימית שזה WAP דרך הדוללר ויש גלישה DATA רגיל שזה גלישה שלא בדפדפן הפנימי של המכשיר, תברר טוב את הנוש מול אורנג'.

ZetLAW

New member
לפי מה שהתומך הטכני הסביר לי

בהגדרות חיבור אני צריך להגדיר לו להתחבר במקום ל אינטרנט למשהו אחר וכך אורנג' יודעים שאני רוצה לקבל מידע רק של WAP. אבל אין שום הגדרה בחיבור. האם יש סיכוי שמערכת של אורנג יודעת לבדוק איזה סוג נתונים נכנסים ולפי זה היא מסדרת אותם בקטגוריה למשל אם אני אגלוש רק ב WAP המערכת של אורנג תדע להחשיב לי את זה כ WAP ולא כ GPRS מלא

2cookie

New member
אתה צריך להגדיר פורט מסויים

עד כמה שידוע לי- בלתי אפשרי בפוקט (אולי עם נט פרונט)

2cookie

New member
אתה צריך להגדיר פורט מסויים

עד כמה שידוע לי- בלתי אפשרי בפוקט (אולי עם נט פרונט)

shay454

New member
בעיקרון אני לא חושב שיש אפשרות.

אלה אם באמת יש להם אפשרות לזהות ע"פ PORT, או משהו כזה. (ואני לא בטוח שניתן) המערכות האלה מזהות גלישה פנימית-מתוך המכשיר. או גלישה חיצונית- שימוש במכשיר כמודם. שזה מה שאתה עושה בעצם. תברר טוב לפני שאתה גולש בIPAQ שלא תגלה חיובים מיותרים. ואני ישמח לקבל עידכון בנושא.

למעלה