גלישה ב- PPC.

ofer1973

New member
גלישה ב- PPC.

ערב טוב לכולם. היום התחדשתי ב- ASUS 636N (עדיין בטעינה ראשונית) . ורציתי לדעת אם גלישה באינטרנט דרך ה- Wi-Fi ,מוגבלת בצורה כלשהי ? הכוונה בהשואה לגלישה ב- PPC לעומת גלישה במחשב שולחני . האם יש אתרים שאי אפשר לגלוש אליהם דרך ה- PPC ? בתודה עופר.י

מוגבל (לפחות אצלי)

שתי בעיות עולות אצלי כל הזמן: חלק מהאתרים לא מיועדם למסך קטן (האותיות מאוד קטנות, או שצריך לגלול שעה); חלק מהכפתורים/ קישורים לא עובדים, כנראה בגלל כל מיני פורמטים שלא נתמכים עדיין בדפדפן שבמערכת הפעלה הזו.

ofer1973

New member
תודה ,אבל .....

עכשיו אני לא מצליח לגלוש איתו ב- Wi-Fi . אתה אולי יודע מה ההגדרות ? בתודה עופר.י

BravoMan

Active member
ככה:

א) אין קשר בין צורת חיבור (WIFI) ליכולות הדפדפן (בקשר למגבלות). אני ממליץ לך להסתכל על דפדפנים חלופיים כמו OPERA וNETFORNT שאומנם עדיין לא תחליף לדפדפן של הPC אבל הרבה יותר חזקים מPIE. ב) לרוב לא צריך להגדיר שום דבר לWIFI. רק מדליקים, הוא מזהה רשתות (אם יש) אתה בוחר רשת ואם יש צורך גם מכניס סיסמא. כמובן שהכל תלוי ברשת אליה אתה מנסה להתחבר. יתכן וצריך להגדיר GATEWAY או עוד דברים.

Alvie Singer

New member
אין צורך בהגדרות כלשהן

תנסה להתחבר וכמו שכבר כתבו פה אם הטווח מספיק, הוא יתחבר לך ויבקש סיסמה אם יש צורך. אני ניסיתי לגלוש בבית ובסינמה סיטי ובסינמה סיטי הוא זיהה 3 רשתות, בחרתי לאן להתחבר והכל היה בסדר. אם המדד של הקליטה הוא ירוק זה אומר שאתה מחובר ב wi fi B ואם כתוב אז G וזה יותר מהיר אבל עדיין לא הייתי במקום שהיה G. אולי אפשר להגדיר את זה אצלי בראוטר בבית אבל אין לי מושג איך. אני עם ASUS A639.

ofer1973

New member
גלישה בבית.

דבר ראשון ,תודה רבה על העזרה. דבר שני , אני יושב ליד הראוטר שלי בבית וה- ASUS מראה את הרשת שלי אבל עם ציור של מנעול. אולי צריך לשנות משהו בראוטר ? נ"ב: ה- ASUS מתחבר אלחוטית לרשת ,אבל לא נותן לי לגלוש . בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת . בתודה עופר.י

BravoMan

Active member
מנעול = אבטחה:

זה אומר שהרשת האלחוטית שלך מאובטחת. פשוט תכניס את הסיסמה בפוקט בזמן התחברות ולא צריכה להיות לך בעיה. לגבי גלישה: יתכן שאין לך DHCP בראוטר ואז אתה צריך להגדיר IP, SUBNET וGATEWAY במכשיר? כמוכן האם "THIS NETWORK CONNECTS TO" (שאלה שנשאלתה בזמן חיבור) זהה למה שיש בהגדרות->חיבורים->חיבורים->מתקדם->בחירת רשתות->תוכנות שמתחברות לאינטרנט (רשימה עליונה)?

ofer1973

New member
לא מסתדר לי.

מה שרשום בזמן החיבור ,לא מתאים למה שרשום ב- חיבורים-> חיבורים -> מתקדם -> בחירת רשתות -> תוכנות שמתחברות לאינטרנט . אז מה אני אמור לעשות ? בתודה עופר.י

למעלה