גלישה בנייד

גלישה בנייד

שנים היה לי אייפון 3 וגלשתי בממוצע 1.5 גיגה בחודש.
בחודשים האחרונים, מאז קניתי גלאקסי 4 אני משתמשת ב 3 גיגה ב-20 יום.
השימוש שלי רגיל
האם יש בגלקסי צרכני אינטרנט שיוצרים את השימוש במופרז הזה?

BobboVilla

New member
אולי יש לך סינכרון אוטומטי של תמונות?

תבדקי תחת חשבונות האם יש לך העלאה אוטומטית של תמונות לחשבון ג'ימייל ו/או Dropbox, או כל איחסון ענן אחר שהתקנת (נניח Copy).

DROPBOX

יש לי באמת דרופבוקס ועוד כמה חשבונות ענן, לא הבנתי איך אני משנה את זמני הסינכרון?

BobboVilla

New member
זה לא עניין של *זמני* סינכרון

אלא להגדיר שהסינכרון של תמונות ייתבצע רק כאשר את מחוברת לרשת WiFi. כמובן שזה רלוונטי רק במידה ואת מצלמת הרבה, אחרת זה לא יכול להסביר צריכה מוגברת כל כך של Data.

BobboVilla

New member
בהגדרות של האפליקציה, תחת Camera Upload

צריכה להיות אפשרות של Upload using ושם בוחרים Wi-Fi only.

כך זה מוגדר

בדקתי, ומוגדר שם wi fi only.
בדקתי גם בהגדרות תחת שימוש בנתונים, הסימון הוא שאני הרבה מתחת ל-2 גיגה ובכול זאת מ-סמייל 012 אומרים שהשימוש הוא מעל 3.
זה מוזר מאוד זה לא היה לי כשהייתי בהוט עם אותו מכשיר. יכול להיות שזה בגלל 012? הם בכול אופן מתנערים וטוענים שזה השימוש שלי...

BobboVilla

New member
האמת שבפורום סלולר עוד מישהי העלתה את הטענה

הזו, ש-012 "מכפילים" את כמות הניצול הרשומה. אם הם לא "מאמינים" לך, ואת חווה האטה בעקבות כך, תשקלי לנייד לחברה אחרת. שיווי המשקל נע יותר לטובת הצרכנים, ואם את לא מקבלת מה שאת מצפה ומשלמת עבורו, את לא צריכה יותר לסבול.

noa_f

New member
אני. אני אמרתי את זה שם ואני עדיין בודקת את

הענין.

BobboVilla

New member
אני זכרתי שזו את

איך את בודקת את זה?

תחת הגדרות, בלשונית חיבורים - ״שימוש בנתונים״ - יש שם אפשרות להגדיר מחזור שימוש בנתונים.
בשיחה עם 012 הם אמרו לי שמחזור החיוב שלי הוא ה-19 לחודש אז הגדרתי את מחזור החיוב בהתאם.
בסוף החודש אבדוק לראות אם יש התאמה.

איך את בודקת?

noa_f

New member
בדיוק כך וגם עם אפליקציה שמודדת

כי היא גם שומרת היסטוריה וגם מתאפסת באופן אוטומטי.
אני פשוט לא מצליחה לראות שום התאמה כבר חודשים בין ״מצב החשבון העדכני״ ב-012 לבין מה שהמכשיר מודד לי (זה בשוטף) וכשאני משווה את ההסטוריה של האפליקציה למה שכתוב בחשבוניות המתאימות - גם אין שום התאמה.
לרוב, ב-012 הכמות שנספרה היתה כמעט כפולה, אבל למשל בחודש האחרון הם מדדו פחות ממה שהמכשיר אצלי מדד...

אפשרות אחת היא שהאפליקציה לא מדייקת, כמובן.

למעלה