גלישה בחגים

e-magine

New member
גלישה בחגים

כמו בכל חג, עולה השאלה הנדושה משהו: איך החגים משפיעים על הגלישה? בדרך כלל מי שהיה כאן בפורום התייחס לשאלה האם החג גולשים יותר או גולשים פחות. הפעם, אני מציע שנתייחס גם לשאלה, האם סוג הגלישה משתנה. כלומר, סוג האתרים או סוג התכנים, האם אנחנו מחפשים תכנים מיוחדים נניח כמו אתרי ברכות, האם אנחנו נזכרים באנשים שלא היינו איתם הרבה זמן בקשר, ואם כן, מה אנחנו עושים בנדון?

dddf10

New member
שאלה קצת קשה - אבל אני ינסה לענות

אז ככה, התשובה לשאלה קצת קשה. נתחיל בזה שסוגי האנשים שגולשים יותר או פחות בחגים מתחלקים ל-2 סוגים: הסוג הראשון - אלה שנשארים בבית כל החג, כי מן הסתם אין להם אפשרות אחרת. הסוג השני - אלה שיוצאים לטייל בחגים. האנשים שנשארים בבית, רואים טלויזיה, ואם אין מה לעשות, אז הם עוברים למחשב. האלה שיוצאים לטייל הרי כל היום לא ביית, ומעבירים את הזמן ביום כיף עם המשפחה (מה שהרבה "מכורים" רוצים שזה יהיה להם). ככה זה עובד פחות או יותר. * אני לא מתייחס ליום כיפור.

האינטרנט והחגים

אם הייתי עונה על זה לפני שנה בטח הייתי כותבת שרוב החג, אם לא כולו, אני באינטרנט. עכשיו בחגים אני בכלל לא נמצאת בבית. למשל את החג הזה אני עומדת להעביר אצל ההורים שלי, שאמנם גם שם יש אינטרנט וסביר להניח שאגלוש בו אבל לא באותה תדירות ואינטנסיביות כמו שאני גולשת בבית. לגבי סוג הגלישה, פעם הייתי מחפשת אתרים עם ברכות וכו', עכשיו אני מעדיפה להתקשר ולאחל שנה טובה או לברך בכל דרך אחרת שלא דרך האינטרנט. (אלא אם כן לא היתה לי ברירה).

סרפד

New member
אני מעדיפה לברך דרך האינטרנט

לפני שנים אולי הייתי שולחת ברכה מאתרי כרטיסי ברכה וירטואליים. עכשיו זה נראה לי פחות מדי השקעה, אז אתמול ביליתי שעות על תוכנות גרפיקה בעיצוב כרטיס ברכה אישי שיצא לא משהו (אני גרועה בגרפיקה) אבל לפחות הוא אישי ומושקע. חוץ מזה, לחגים אין השפעה משמעותית על הרגלי הגלישה שלי. אני משתדלת להמנע מהתכנסויות משפחתיות, מסיבות וכאלה עוד מלפני האינטרנט. הדבר היחיד הוא שבחגים יש לפעמים בטלויזיה תוכניות מיוחדות כמו חידון התנ"ך או סרטים נוסטלגיים אז לפעמים אני גולשת קצת פחות.

e-magine

New member
הגלישה שלי בחגים קצת שונה

מהגלישה בימים רגילים. אני בדרך כלל נזכר בכל מיני דברים שרציתי לבדוק או להתעדכן בהם ואף פעם לא היה לי זמן, כי היו בעדיפות שניה, ואז עושה את זה. אני כבר לא מתעסק בכלל בברכות, נראה לי משהו שגובל בספאם.

למעלה