יכול להיות, או שהוא סתם מקנא בעובדה שאתה נותנת יום צומת לב לפאלם שלך
C castroman New member 1/8/04 #26 יכול להיות, או שהוא סתם מקנא בעובדה שאתה נותנת יום צומת לב לפאלם שלך
A AYELET1 New member 31/7/04 #20 טוב, למי שעוקב במתח אחר הסאגה... ההודעה מהפוקט. HR שלישי ושחזור גיבוי מיוני.... ויש לי חשד מה דופק את סימן הפי. אבדק ואספר
טוב, למי שעוקב במתח אחר הסאגה... ההודעה מהפוקט. HR שלישי ושחזור גיבוי מיוני.... ויש לי חשד מה דופק את סימן הפי. אבדק ואספר
A AYELET1 New member 31/7/04 #22 בלאגן... HR שלישי ושחזור גיבוי מיוני הפי חזר יש לי חשד מה העלים אותו\אבדוק ואודיע
A AYELET1 New member 31/7/04 #23 נו שוין... שחזרתי גיבוי מיוני (לאחר HR שלישי...) הפיי חזר והכל טוב איזו מהומה - סה"כ ניסיתי להתקין אתמול 2 תוכנות SHARWARE .... נו, מיקרוסופט, מה ל'שות
נו שוין... שחזרתי גיבוי מיוני (לאחר HR שלישי...) הפיי חזר והכל טוב איזו מהומה - סה"כ ניסיתי להתקין אתמול 2 תוכנות SHARWARE .... נו, מיקרוסופט, מה ל'שות
A AYELET1 New member 1/8/04 #25 עשיתי HR והתחלתי להתקין עברית אחרי זה בשלב הגדרת החייגן לאינטרנט (GPRS) נעלמו לי לחצנים של OK ו-NEXT עשיתי HR שני ואז שוב התחלתי להתקין עברית וחייגן והאמן לי שכבר אינני זוכרת מה נעלם אז... ריסטתי , נואשתי והתקנתי שחזור מיוני...
עשיתי HR והתחלתי להתקין עברית אחרי זה בשלב הגדרת החייגן לאינטרנט (GPRS) נעלמו לי לחצנים של OK ו-NEXT עשיתי HR שני ואז שוב התחלתי להתקין עברית וחייגן והאמן לי שכבר אינני זוכרת מה נעלם אז... ריסטתי , נואשתי והתקנתי שחזור מיוני...