../images/Emo3.gif ../images/Emo24.gif בוקר טוב
חיבוקים לכל מי שעוד זוכר אותי ומחבב אותי

אז ככה, יש לי קצת מה לספר. אני אתחיל מהסוף, סגרתי עיסקה על הג'ילרה, קיבלתי הנחנה על דגם "ישן" שכבר יצא ובעזרת השם עוד מספר ימים הוא יעמוד לצידי. ההתחלה היתה ככה: קמתי בבוקר, הורדתי את הכלבה, אכלתי ביצה ויצאתי לעבודה. באמצע הדרך, חשבתי לעצמי, אולי אני אקפוץ לעופר אבניר, אולי יתמזל מזלי והקטנוע יהיה שם ואוכל לקפוץ לסיבוב מבחן? ומה אתם אומרים, כך היה. הגעתי, חתמתי ויצאתי.. הדבר הראשון שהבחנתי בו הוא הגובה של הכלי ומימדיו הגדולים.. (לאחרונה התרגלתי לסוע על פיור כך שאולי אין זאת חוכמה גדולה) לאחר מכן התחלתי בנסיעה ואז הבחנתי ששילוב הוריאטור שלו הרבה יותר עדין ונעים משל הפיור. שמתי לב למתגי הוינקרים, דיי סטנדרטי למתג האורות בצד ימין שתפעולו מימין לשמאל היה חדש לי וללחצן הצפצה שנעלם לי מתחחת ליד שמאל בצורת כפתור עיגול קטן.. מתרגלים. הדבר הבא שהבחנתי בו היה הברקסים. מה לעשות, הגעתי לתמרור עצור, צריך לעצור. בעודני מורגל מהפיור לחוסר רגש לחלוטין מכיוון מעצורי התוף שלו בשילוב עם חוסר יכולת כמעט מוחלטת לעצור, הופתעתי כשהרשתי מעצורים שהזכירו לי את הדיסקים של הGS היפה שלי , לשעבר. המשכתי, נסיעה רגועה לכיוון כביש מהיר, שבה ראיתי שבולמי הזעזועים של הראנר בשילוב עם הצמיגים והכסא נותנים נוחות טובה הרבה יותר מזו של הפיור הנוכחי שלי, אך עדיין פחותה מזו של הGS , לשעבר שלי. בדרך לכביש המהיר לקחתי לי כמה תמרונים שבהם ניסיתי ללמוד את ההיגוי של הכלי, שתפס אותי עם המכנסיים למטה , בעודי מנסה לברר אם חסר אוויר בצמיג האחורי או שמה הבעיה אצלי. לאחר זמן מה הבנתי שהבעיה היא אצלי וששכחתי כיצד מתנהגים עם 'אופנוע'.. ולא עם קטנוע. בערך בשלב הזה התחלתי לרכוש כבוד לצעצוע הזה, והבנתי שיותר נכון יהיה לי לשפוט אותו כאופנוע מאשר כקטנוע. הנבלה "רץ" יפה מאוד, לא חסר לו כח, המנוע הרשים אותי למדי. בדרך חזרה חזרתי גם כן דרך הכביש המהיר והפנוי, ושם הבנתי שהכלי משייט יפה ב 90 עד 110, ואמור להגיע ל 140, בלחץ. בכל פעם ופעם המעצורים הפתיעו אותי לטובה, כל אחד מהם חזק אפילו בנפרד, עם רגש טוב ולא מטעים, אחרי התרגלות קצרה. חזרתי, סגרתי עיסקה, וחזרתי לעבודה על הפיור, תוך כדי זה שכמעט נכסתי לטנדר בתור מטען עודף מכיוון שהספקתי להתרגל למעצורים של הראנר בנתיים.. זהו, תודה רבה לכולם. (כמובן שמה שכתוב מתחייס להרגשותי האישים בלבד, חילוקי דעות מקובלים והם זכותו של כל אדם ואדם.)