גליקומטר

אריאלה22

New member
גליקומטר../images/Emo35.gif

שלום לכולם! מצטער שנעלמתי!!! אני קורא כל הזמן ומתעדכן!! רציתי לשאול האם כדאי לקנות בבית מרקחת של קופ"ח מכבי במקום בי"מ פרטי, האם ההשתתפות שונה האם במכבי נותנים מכשיר פחות טוב ואיזה סוג או חברה או דגם מומלץ.

ניתן לקנות בכל בית מרקחת

מכבי נותנת מימון קבוע (אם אני זוכר נכון אז 300 ש"ח לבעלי מכבי זהב ו100 ש"ח לכל השאר, אבל אני לא בטחוח במספרים). את הגלוקומטר ניתן לקנות בכל בית מרקחת, ואין צורך לגשת לבית מרקחת של הקופה. לאחר הקניה צריך פשוט לגשת למשרדים של מכבי עם החשבונית ע"מ לסדר את קבלת ההחזר. אני קניתי את שלי בבית מרקחת של הקופה. בבית מרקחת של הקופה מספיק להוציא פעם אחת מרשם על הציוד (הכוונה למחטים, סטיקים ודוקרנים), ולאחר מכן אני רשום במחשב, ויכול לקבל את הציוד ללא מרשם רופא פעם בחודש (לגבי אינסולין, אני חייב מרשם רופא).

DannyZ5

New member
הנסיון שלי הפוך

אני חיפשתי דווקא בהרבה בתי מרקחת (כי לא התחשק לי לנסוע לבית מרקחת של הקופה) ולא היה (בעיקר בסופרפארם). למכבי מגן זהב מחזירים עד 240 ש"ח, היתר עליך. לגבי הציוד, חובב טניס צודק, וזה שוב אומר, רק בבית המרקחת של הקופה.

DannyZ5

New member
אני קניתי פריסטייל ומאד מרוצה

בעיקר משום שאם לא בודקים באצבע, ממש, אבל ממש, לא מרגישים את הדקירה (צורך כמות קטנה מאד של דם, ולא חייבים באצבע).

אריאלה22

New member
תודה רבה לכולכם!!!!!

המידע עזר לי מאוד דוקא נחמד להיות חלק מקהילה כל כך "מתוקה".

למעלה