גלינה המדהימה

nobodyperfect

New member
גלינה המדהימה

אני לא יודע אם שמעתם ברדיו או קראתם בעיתון על גלינה שהותקפה על ידי נערים, הם התערבו על 10 שקלים שיפילו "זקנה" והצליחו להפיל אותה. היא נפגעה ואתמול שמעתי אותה בדרכי לירושלים, ברדיו בתכנית בוקר ברשת ב', ומאוד התרגשתי. היא רק דאגה לנער שהפיל אותה, ומה יהיה איתו, ואיך הוא ירגיש ויגדל והיא אמרה שאת הפצעים שלה הזמן ירפא ומהר, אבל מה יהיה על הנפש שלו... אז רציתי לחלק את זה אתכם ושתחשבו על גדולתה של גלינה וכמה היא אשה מדהימה.

שילה1

New member
הירא מדהימה,והם סתם אלימים ללא

כל סיבה.מקווה שיענשו,וילמדו לקח.

"אני ממש מתנצלת" - אמרה אמא של הנער

אמו של הנער הגיעה לבית המשפט כשהיא ממררת בבכי: "אתה מגדל בן 14 שנה, נותן לו את החינוך הטוב ביותר, משקיע בו את הנשמה ובסוף נאלץ לפגוש אותו בבית משפט כשהוא מובל באזיקים". היא ביקשה למסור לאישה שנפגעה התנצלות: "אני ממש מתביישת ומבקשת ממך בשם בני סליחה מעומק הלב. כמו שזה קרה לך זה יכול מחר לקרות גם לי".

גם זה משהו

הנער חייב לקבל עונש מרתיע וזה ברור. יחד עם זאת טוב שהאם התנצלה. בתקופה שבה ההורים נותנים גיבוי גורף לילדיהם על כל מעשה אלימות, גם זה משהו.

nobodyperfect

New member
וזה בדיוק הענין שהיא דיברה עליו

היא בדיוק התכונה לכך שלא העונש המרתיע הוא הנקודה החשובה אלא איך מטפלים בחינוך בתעסוקה לנערים ושלא השיעמום וחוסר הכוון הם שיגרמו להם לעשות דברים כאלה גרועים. אני חושב שהיא יותר התכונה לחבק ופחות להעניש ובזה הגדולה העקרית שלה.

למעלה