גלים?

cast a

New member
גלים?

מישהו יודע מתי השבוע יהיו גלים במרינה הרצליה שטובים למתחיל? אם כן, באיזו שעה של היום הכי מומלץ לבוא?

cast a

New member
וגם

איזה סרטים יש ללימוד גלישת גלים..? אם ידוע לכם גל שרת במירק שאפשר להוריד ממנו סרטים זה יהיה גם טוב.

rashamkol

New member
שמתי לב לתופעה פה חבר'ה

כל אחד רוצה ללכת ללמוד בקורס לגלישה. כל אחד רוצה קליפים שיעזרו לו ללמוד. איפה פה הכיף? איפה פה הלמידה וההתנסות? אתם לא הולכים לפתח קריירה שאתם חייבים לחיות עם האצבע על ההדק וללמוד כאילו אין מחר. תגלשו כמו פעם פשוט תקנו לכם בוגי או גלשן כל אחד וההעדפה שלו ויאללה לים. תאכלו קצת קבירות תסחפו קצת לחוף אבל אנשים זה ה-כיף ללמוד לבד וגם ככה אתם יכולים לפתח סגנון משלכם. ותחשבו על זה

cast a

New member
מזה הגיבוב שטויות האלה...?

כולה שאלתי מתי יש גלים טובים גם על זה אי אפשר לענות?

rashamkol

New member
יהיו גלים טובים שאתה תראה שהם טובים

לך.אני יכול להגיד לך שיש אחלה גל של מטר אבל אתה מתחיל ככה שלא תתחיל ישר על גל כזה. זוהי עוד חוויה..ללכת לראות את הים עם החבר'ה להחליט כן לרדת לא לרדת. בקיצור מה שאני אומר זה שתעזבו את כל הטכנולוגיה ותגלשו בסגנון הישן והטוב.

W u t a n g

New member
עזוב את הזיין שכל הזה..

יש לך באינטרנט הרבה מפות גלים, רובם בדר"כ לא נכונות אבל זאת בסדר: https://www.fnmoc.navy.mil/CGI/ww3_all.cgi?color=b&type=prod&area=europe&prod=sig_wav_ht חוץ מזה יש לך את ישראקאם, שם יש מצופים שמודדים גובה גלים. ויש את טופסי, שמציעים דיווח מהים על גובה גלים, כיוון רוח.. במחיר שיחה רגילה.. השעות הכי טובות לגלישה הם בבוקר מוקדם לפני שעולה רוח חזקה, ואז הגל "נקי", ואין רוח שתהרוס אותו.

rashamkol

New member
זיין שכל תקרא לחברים שלך צ'ונג

שלשום התחיל לגלוש תפס לי תחת. יאללה אני פרשתי מהפורום הלא יוצלח הזה. כל טוב שיהיה

cyb3rmaniak

New member
nope... קשה לענות על זה.

איך זה יעזור לך שמישהו יגיד לך שיש גל של מטר? או חצי? או שהגל פתוח, סגור, בצורת משולשים או בכלל בגלל שזה יום שלישי אז הוא הפוך? בדוק את הנייבי (Wutang צירף לינק). אתה רואה שיש סיכוי לגלים? כנס למים! פעם הבאה תדע אם להכנס בגלים שנראים לך נמוכים יותר (או גבוהים יותר). מה יש לך להפסיד? שעה מהחיים על זה שקפצת לחוף הים... לא יותר.

למעלה