גלים... עוד יומיים ככה..
B BADbob New member 28/9/03 #2 גם היום אחר הצהריים יש מצב לגל הים היום פלטה אבל בעלייה ככה שכניראה מחר יהיה גלים
W W u t a n g New member 28/9/03 #3 הים כבר עולה. ראיתי היום את הים, ולא נראה לי שמחר יהיה גלים. אבל היום כבר עלה.. ועוד יומיים יהיה גל טוב.
הים כבר עולה. ראיתי היום את הים, ולא נראה לי שמחר יהיה גלים. אבל היום כבר עלה.. ועוד יומיים יהיה גל טוב.
D DaRזה אני New member 28/9/03 #4 מה אתם רוצים? הייתי בים מ11 עד 2 וחצי בפירצה שמה היה גל של 60 לפחות חזק ארוך סוחב עד הסוף מתלבש על תרגילים פשוט מושלם! רוצו לים מהר
מה אתם רוצים? הייתי בים מ11 עד 2 וחצי בפירצה שמה היה גל של 60 לפחות חזק ארוך סוחב עד הסוף מתלבש על תרגילים פשוט מושלם! רוצו לים מהר
B BADbob New member 28/9/03 #5 דר צודק הייתי בארוחה משפחתית חזרתי עכשיו ועברתי בהילטון בדרך חזרה יש גל טוב לכו !! וזה ממשיך לעלות אני מחזיק אצבעות שזה ימשיך לעלות עד מחר כי היום אינ כבר לא ילך למה אין לי הסעה עכשיו
דר צודק הייתי בארוחה משפחתית חזרתי עכשיו ועברתי בהילטון בדרך חזרה יש גל טוב לכו !! וזה ממשיך לעלות אני מחזיק אצבעות שזה ימשיך לעלות עד מחר כי היום אינ כבר לא ילך למה אין לי הסעה עכשיו