גלים, שאלה לי אליך

זולו60

New member
גלים, שאלה לי אליך

האם במשך ששת החודשים ללא סיגריות עישנת אחת או שתים. אני מרגישה היום נקודת שבירה מרגישה שלא אעבור את היום ללא סיגריה. מנסה להסביר לעצמי - למה ומדוע ולא מוצא תשובה. פשוט לא יכולה לבטל את הדחף, האמת שלפני חודש לא האמנתי שאעשה את השטות שאני או טו טו עומדת לעשות אבל הנה זה בא וכמובן שאני לא מתכוונת לחזור לעשן אבל רק אלוהים יודע לאן הסיגריה שאני עומדת להדליק תוביל אותי. וחבל לי רק שאין בסביבה שלי פיצוציה. כך שכרגע יש ברשותי קופסה. היתה לי קופסה אחת עם 2 3 סיגריות מתחת לאחד השיחים בקיבוץ בינתיים גזמו את השיחים וכנראה שמעשן ראה את הקופסה ו... מרגישה כרגע מוזר כמו נרקומנים שהולכת לקבל בסתר את המנה. אני כותבת בסתר כי מאוד לא הייתי רוצה שמשהו מהסביבה יראה אותי מעשנת. אז בנתיים שלום, ושאף אחד לא יחזור על השטות שאני עומדת לעשות היו חזקים ובריאים...........

גלים1111

New member
זולו- דחוף!

אם את רוצה עזרה להתגבר על הדחף לעשן- תכתבי לי מסר אישי. מקווה שעוד לא נשברת... מחכה לך. (אגב, לא עישנתי אפילו שכטה אחת מאז שנגמלתי)

פורמה

New member
השתגעעעת????

בחיי התחרפנת לגמרי. נו טוב.. בטח כבר מאוחר מידי. את יודעת יפה לאן זה יוביל, אפילו טוב יותר מאלוהים. שכחת שכשבא סיגריה ומתאפקים אז מתישהו זה עובר??? עכשיו מה?? ממך לא הייתי מצפה, את, אחרי כל כך הרבה נסיונות ונפילות. כמה פעמים צריך כדי להסיק מסקנות?? אל תזרקי לפח את כל המאמץ של הזמן האחרון. תעשי את זה פעם אחת כמו שצריך. הרי את יודעת שזה אפשרי.

פורמה

New member
אוףףףףףף

סורי על התגובה הנסערת. שכחתי לספור עד עשר. אני פשוט גם לא יודעת מה להגיד שיעזור, בטח שתגובה כזו לא תעזור. לא'משנה. תכתבי.

זולו60

New member
פורמה התגובה שלך היתה במקום

כל מה שכתבת נכון והגיוני רק איפה שיש התמכרות ההגיון לא תמיד עובד יש לי לפעמים התנהגות של ילדה ולמה אני מתכוונת, עליתי על המשקל והופ ריתי שכבר הגעתי לעודף של 9 ק"ג אחר כך התחלתי בהליכה מהירה אחרי הרבה זמן שלא עשיתי את זה הרגשתי שהכושר שלי שואף לאפס אז המצב החדש ממש ביאס אותי סימתי את מסלול ההליכה בחנות הכלבו שלנו ושני דברים היו בראשי גלידה טובה וקופסת סיגריות ולמה כמו ילדה כאילו דווקא אני משמינה אז לפחות אהנה מגלידה ואני כל כך מבואסת אז "אני צריכה סיגריה". דיבלי אבל כאן הרגע פעל ולא ההגיון. סיכום הערב מ 6.00 בערב עד 01.30 לפנות בוקר עישנתי 2.5 סיגריות ורק אז זרקתי את החפיסה. לא יכולה להרדם, וכמובן ברגעים אלה אני חושבת מחר אני בטוח חוזרת לתהליך הגמילה אם אצליח להמשיך אותו לתקופה ארוכה לא יודעת הלוואי. תודה על העידוד. ובהצלחה לכולם.

למעלה