גלים עוברים

דרו

New member
גלים עוברים

עבר לילה לא קל ובוקר קשה...כרגע אני ממש חולה ורק רוצה שיבטיחו לי שזה יעבור. למה אנחנו צריכים לסבול מרוע של אחרים. חוץ מזה, רציתי להציג את עצמי לפניכם - שתדעו מי אני באמת - אז אתם מוזמנים להציץ באתר שלי : www.mp3.com/DroraBruck אני מא אוהבת אתכם ונורא זקוקה... ותודה...ורק שיעברו הימים האלה כבר והוא יהפוך לזכרון לא רלוונטי...

רות 2

New member
תראי ..... .. אני קצת קשה..... אולי

בגלל עבר אולי בגלל אנשים אולי בגלל מי שאני...... אז עכשיו אני בוחרת שלא לחבק לא ללטף ..... את זהעשו כאן וגם אני בדרכי ניסיתי..... עכשיו אני בוחרת לנער אותך!!! לומר לך די ..... ימי האבל צרכים להגיע לקיצם...ולהפוך לזיכרון עבר ולא הווה!! קחי עצמך בידיים הפסיקי לרחם על עצמך.. הפסיקי לטחון קמח! ויאללה המשיכי בחייך ועכשיו תצרחי מגיע לי יותר טוב !!!!...הוא לא שווה את זה!!

michaly43

New member
לרות2 וגם לדרו- רגע אחד

רות אולי קשה-אבל יש משהו בדברים שלה ודרו-דרו עוברת משבר,משבר ראשון,משבר שרק התחיל אז היכן היא בדיוק צריכה להפסיק לרחם על עצמה? דרך אגב- לא ידוע ממש פרטים נצא מנקודת הנחה שהיא הנעזבת- הנעזב מרגיש ועובר משבר שונה ממי שעוזב..... דרו-צריך פרטים יבשים, כי ממש קשה להתייחס לבעייה באופן ארטילאי אז קדימה-כיתבי כמו שצריך ואז אם אנו לא הפורום המתאים-אולי יש מקום אחר.... כבר שבוע אני קוראת אותך-והעיסוק הוא בעיקר ברגשות.... עכשיו תכלס-שבי ושימי על השולחן מה קורה-במידה ואת רוצה תגובות.... בכל אופן רוצה לחזק אותך

מיכל

הסיפור של דרו מוכר לנו כל הפרטים ידועים כיוון שהיא שיתפה כבר בעבר יש בעיה בחיפוש (אפשר ללכת רק חודש לאחור) אחרת הייתי מקלה עלייך ומביאה את ההודעות מהעבר... אם בא לך ויש לך זמן עלעלי בין דפי הפורום ותמצאי את כל הסיפור.

michaly43

New member
ניצתי תודה-אציץ יותר מאוחר בתקווה

שבאמת נוכל לעזור לדרו. לא זוכרת פרטים כאלו. יש לך לינק?

דרו שומעת???? ../images/Emo124.gif

זה יעבור תאמיני לי שבוע זה כלום זמן והכאב עוטף אותך אז אמרתי לך כבר ואומרת שוב תתפלשי בו בכאב תני לו את המקום שלו אל תנסי להתעלם ממנו רק תזכרי שהוא יעבור יקהה עם הזמן עוד יגיע יום בו הוא יהיה זכרון רחוק ואת תמשיכי בחייך עם חיוך ועד אז אצייד אותך ב

r e d head

New member
המינהלת....למה יש לנו פרסומת של

אורנג בפורום ובפורומים אחרי אין? זה שחור כמו מודעת אבל

כנראה שעכשיו

החליטו להתלבש עלינו... יש כל מיני כאלה בכל מיני פורומים להגיד לך שאני אוהבת? ממש לא
אבל הפרדס צריך באיזו שהיא דרך לממן את עצמו ... תעשי כמוני תתעלמי

למעלה