גלים גלים!!
M mati88 New member 16/8/03 #2 חדש../images/Emo35.gifאז....ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif
M mati88 New member 19/8/03 #8 אני יודעת... אני לא אומרת דברים סתם.....פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... מאיפה את יודעת איך קוראים לה? חחחחחח
אני יודעת... אני לא אומרת דברים סתם.....פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... מאיפה את יודעת איך קוראים לה? חחחחחח
Y Yuvalenko New member 19/8/03 #9 אני אגלה לך סוד... שני מכירה את יעל שרוני.. היא ויעל היו חברות ילדות, שתיהן ינקו מאותו שד, והשתינו באותו ארגז חול... לא שמת לב שהן דומות לאללה??? גם בהתנהגות כמובן..
אני אגלה לך סוד... שני מכירה את יעל שרוני.. היא ויעל היו חברות ילדות, שתיהן ינקו מאותו שד, והשתינו באותו ארגז חול... לא שמת לב שהן דומות לאללה??? גם בהתנהגות כמובן..
G ~*~gaL New member 17/8/03 #3 אמממ כן, אם זה אומר "שלום", אז... ברוך הבא, בנאדם! שב, קרא, כתוב, וזכור - כל בוקר נפתח כשכל אחד מחברי הפורום מביא לי כוס קולה קרה. מקווה שתהנה פה.
אמממ כן, אם זה אומר "שלום", אז... ברוך הבא, בנאדם! שב, קרא, כתוב, וזכור - כל בוקר נפתח כשכל אחד מחברי הפורום מביא לי כוס קולה קרה. מקווה שתהנה פה.
K kfm New member 17/8/03 #4 רק כוס קולה?! גל...אם כבר הלכת על האמת אז לכי איתה עד הסוף.... כוס קולה (על הבוקר, לך תבין אותה...), חביתה, קורנפלקס, עוגה (רק מתוצרת בית), פיצה (סנדוויץ', קייטרינג....תה מבין תכיוון...) אה כן, ברוך הבא (
רק כוס קולה?! גל...אם כבר הלכת על האמת אז לכי איתה עד הסוף.... כוס קולה (על הבוקר, לך תבין אותה...), חביתה, קורנפלקס, עוגה (רק מתוצרת בית), פיצה (סנדוויץ', קייטרינג....תה מבין תכיוון...) אה כן, ברוך הבא (
פ פIלי New member 18/8/03 #6 פאנקייקים! ואנחנו גם סוחבים אותה ועושים לה רוח עם עלים... ובכלל, עושים רוח.