גלים גלים ...

גלים גלים ...

כשאני חושבת על איך עבר עלינו החג...אני נזכרת בשיר
"גלים גלים ..עולים יורדים ....
הנה בא עוד גל גדול ...זהירות רק לא ליפול ..."

יש את ה"גלונים" הקטנים שאני אומרת לעצמי ...קטן עלינו.
אבל ....לפעמים הגל כזה ענק ...שאני חושבת , מה נהייה עכשיו? לא עברנו את זה כבר ? דיי ..נו...!
ואם כל זה שעברנו ...ראינו...למדנו ...כבר יודעים ... תמיד יש משהו חדש שמפתיע !

לא מצ'עממת התסמונת הזו .... בעיקר לא בימים האלה שימי החופש הרבים, מוציאים את השגרה לפגרה .

תוסיפו לזה את ההתרגשות מחגיגת הבר מצווה המתקרבת ....- אמאאאאא.....איך אומרים בטלויזיה "לא קל" !

אז שיהיה לכולנו סופ"ש מחייך ...(-:

(כי אם אני אפסיק לחייך ...אני פשוט אתחיל להשתגע )

צודקת! מצויין שאת מחייכת

כי זה רק עוזר... הרי לא נוכל להעלים את התסמונת לתמיד אז בשביל לא להלחם סתם "בטחנות רוח" עדיף לקחת את הדברים באיזי ובהומור מתאים.

שיהיה המון מזל טוב לבר מצווה המתקרבת ובכלל רק טוב תמיד!

בהצלחה!

בדיוק מתחבר לי למשהו שנתקלתי בו היום...

אין על ההומור. אני מצאתי (ולא רק אני) שמדובר בנשק לא קונבנציונלי שמרפא הרבה תחלואות...
בכלל - שווה להיכנס למדורים הסאטיריים בקישורים שלנו ולשאוב רעיונות...
ובכלל בכלל - כולם מוזמנים לשרשר כאן טיקטוקי בדיחות לרגל החגים...
שיהיה גמר חתימה טובה

שביק

New member
תמיד אמרתי, שתסמונת טוראט היא הכי לא

מצ'עממת ויש בה הפתעות לרוב וגם יופי וחן רבים.

למשל כל אלה שיש להם גם חוש הומור נפלא ביחד עם הטוראט - יש המון צחוקים שאין באף תסמונת/מחלה אחרת.

לכל אלה שזכו גם לכשרונות אמנותיים מסוגים שונים (והם רבים), ספורט, אמנות, משחק, מוסיקה ועוד - חייהם וחיי הסובבים אותם תמיד מלאי תוכן והנאה. בכל אופן כך אצלינו.

עם הבן יקיר שלנו - לא משעמם אלא רק מבדח ומצחיק עד דמעות.

אז כולם!!! להמשיך לצחוק!!!!!!! ולא להפסיק אף פעם.

משביק באהבה

בנבר

New member
איזה שעמום ואיזה נעלים .....

הדינמיות ,הגלים ,הים הסוער והופ נהיה רגוע (אל תסחפי הוא יסער שוב ....ושוב ירגע) זה מה ששומר על השפיות .
תמיד צריך לזכור שיש ימים קשים ואחר כך יותר קלים ולעיתים גם יש הרבה ימים קלים ורגילים והיות וזה לכל החיים
״מוכרחים להיות שמח״ ,לשמור על שפיות ,לראות את כל הדברים האחרים הנפלאים אצל העוללים ופרופורציות כי יכל להיות יותר גרוע.

שתהיה שנה טובה ותהנו משנת הבר מצווה .
צביה

תודה לגובלנית על הלינק ....התפוצצתי מצחוק ..

http://www.youtube.com/watch?v=6SKPGAqmZD0

הקטע בסוף שהוא שיחק את רומיאו ...שתה את הרעל ...והתחילו לדאוג אולי הרעל לא עבד טוב כי הוא לא מת (המשיך לזוז)....
זה הרגע שנפלתי מהכסא לגמרי !!

אין ספק שהצחוק מרפא !

למעלה