גליל-עליון

• פותח הנושא kia
  • פורסם בתאריך

kia

New member
גליל-עליון

כל הכבוד לקבוצה המנצחת , אתם באמת הכי טובים , כל הכבוד למאמנים הדגולים ישר-כח ,ותמשיכו לתת דוגמא לכולנת כל הכבוד! כי אתם דור העתיד

שמשון ט

New member
גליל לעומת ירושלים../images/Emo5.gif

אכן כל הכבוד להם, מגיעים לתוצאות יפות אך יש דרך יותר יעילה והרבה יותר ישראלית... אגודה עם כסף פשוט יכולה לקנות "שכירי חרב" שיתחרו בשמה למרות שאין להם שוב קשר לאגודה או שהם אפילו לא יודעים איפה זה ירושלים... אופס... התחלק לי... "כל הכבוד" הפועל ירושלים על ההשקעה והמאמצים ממש ספורט ישראלי לדוגמא.

zinger d 1

New member
נישבר מהצדקנות ומההיתבכינות ../images/Emo46.gif

לא ניראה לך דבר דוגרי ותזדהה ולגופו של עניין הלוואי ובאופן תאורטי לחלוטין הייתי יכול לאור ההכנסות הנפלאות מאירגון של תחרות כלשהיא לרכוש תריאתלט מוביל לקבוצתי לתת לו משכורת ותנאי אימון, וכן זה ספורט !אמנם לא עממי כי עם מקצועני אבל ככה מתקדמים!!!ומי שעינו צרה שלא יכשיל אחרים. דודו זינגר טריי רמת השרון

כמה דברים...

א. אני מציע לכולם לרדת מהנושא של קודם תזדהה אח"כ תדבר. מה הקטע? זה אינטרנט ויש כאלה שלא רוצים להזדהות מחשש (ותשפטו אותי לאורך השנים אם הוא מוצדק במקומותינו או לא) לחטוף. ב. הפועל ירושלים קונה ספורטאים? מכאן אני אמור להבין שהפועל ירושלים ממש משלמת כסף לאלופים שהיא קונה? אחלה - אולי אני אומר לאחים שלי, שאגב, מתחרים במסגרת האגודה ולא מקבלים משכורת, אף אחד לא קנה אותם והם יודעים איפה אני גר - ירושלים. הפועל ירושלים עוזרת לכמה ספורטאים שהיא חושבת שיש להם פוטנציאל. כן - היא לא גידלה אותם. כן - היא לא גילתה אותם. אבל ממש כן - היא נותנת תמיכה, סיוע וכל מה שהיא יכולה כדי שהספורטאים שהיא מצאה לנכון שיש להם פוטנציאל אכן יצליחו. שמעתי וקראתי על הכסף הגדול והספונסרים האכזריים שעומדים מאחורי כמה ספורטאים ומפריעים לספורט להתקדם. גם כאן אני מציע לרדת מהעץ הזה. מעטי המעטים שמוכנים לעזור ולתמוך עושים את זה מטוב לב ומאמונה שהספורט - כן - זה היקר כ"כ לליבם של המלעיזים - ינצח. תנו להם ולספורטאים לעשות את מה שצריך. אל תקלקלו.

למעלה