גליליות! שלום לכולן/ם יש למישהו/ו מושג היכן ניתן לרכוש גליליות ריקות למילוי? תודה ושבוע טוב!
L litala4 New member 2/8/09 #1 גליליות! שלום לכולן/ם יש למישהו/ו מושג היכן ניתן לרכוש גליליות ריקות למילוי? תודה ושבוע טוב!
ה הים רגוע New member 2/8/09 #2 גליליות ניתן להשיג בחניות המתמחות אני קונה בסו שף או בחנות של קרין גורן שבוע טוב
L litala4 New member 2/8/09 #3 היי תודה אבל... יש לך מושג לגבי מחיר ואיפה ממוקמת החנות סו שף? האם את מתכוונת לחנות של קרין גורן דרך האתר שלה?
היי תודה אבל... יש לך מושג לגבי מחיר ואיפה ממוקמת החנות סו שף? האם את מתכוונת לחנות של קרין גורן דרך האתר שלה?
F flutter girl New member 3/8/09 #5 סו שף היא בחיפה את לא ציינת מאיפה את והמגיבה בטח הלכה על מה שקרוב. אני יודעת שיש סניף של קרין גורן בקריון ואין לי מושג איפה עוד בארץ יש - אבל אני בטוחה שיש.
סו שף היא בחיפה את לא ציינת מאיפה את והמגיבה בטח הלכה על מה שקרוב. אני יודעת שיש סניף של קרין גורן בקריון ואין לי מושג איפה עוד בארץ יש - אבל אני בטוחה שיש.
H homets New member 2/8/09 #4 יש בטיב טעם לדעתי. לא יקר, בטח באיזור של מוצרי האפייה המוכנים והופלים. נטלי