*מזרחית*
• •°•Sweet Girl•°• New member 23/9/03 #23 ../images/Emo39.gif אני דיי מכירה אותן...ולפי מה שדיברתי איתן, אז הן נראות לי חמודות אבל........... אני לא מבינה למה, לעזאזאל אני צריכה להסביר לכן!!!!!!!!!!!!! כאילו.......פאק יו אתן בכוח רוצות שאני לא יאהב אותן...אז אוקיי אני לא אוהבת את חמסהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מרוצות?!!?!?!?!? טוב, אני כן אבל WTF?!!? זה לא עניינכן
../images/Emo39.gif אני דיי מכירה אותן...ולפי מה שדיברתי איתן, אז הן נראות לי חמודות אבל........... אני לא מבינה למה, לעזאזאל אני צריכה להסביר לכן!!!!!!!!!!!!! כאילו.......פאק יו אתן בכוח רוצות שאני לא יאהב אותן...אז אוקיי אני לא אוהבת את חמסהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מרוצות?!!?!?!?!? טוב, אני כן אבל WTF?!!? זה לא עניינכן
G GlitterKitten New member 23/9/03 #24 ../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
• •°•Sweet Girl•°• New member 23/9/03 #25 ../images/Emo39.gif מממממממממממממממ.... מה בדיוק מצחיק?...............
• •°•Sweet Girl•°• New member 24/9/03 #27 ../images/Emo39.gif אני רואה שאת נהנת כשאני עצבנ ית...אז.. פאק יו גם את חשבתי שאת חברה...
מ מעינית New member 24/9/03 #29 למה את מיתכוונת ירדן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif הרי היא חברת פורום לא פח אשפה או אוויר לפורום!
למה את מיתכוונת ירדן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif הרי היא חברת פורום לא פח אשפה או אוויר לפורום!
• •°•Sweet Girl•°• New member 25/9/03 #31 ../images/Emo39.gif גם אני לא הבנתי../images/Emo70.gif את חשבת שאני חברה? למה מה עשיתי שאני לא?
• •°•Sweet Girl•°• New member 25/9/03 #32 ../images/Emo39.gif מקפיצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה