גלידת שף ב-
אנשים

galit 03

New member
../images/Emo24.gif החלמה מהירה לאבא!!!

והחלמה מהנה לך ולכולנו כי ההבנה שהגעת אליה מדהימה ואני חושבת שלכל אחת מאיתנו מגיע לחיות עם מה שיש ולהנות - להחלים מהחיים הקשים שאנחנו גורמים לעצמנו... שיהיה לנו המשך יום נפלא למרות שחם בצורה מטורפת בחוץץץץץץץץץץץץץץץ... רק בריאות, גלית

שלגייה יפה ../images/Emo140.gif

כ"כ שמחה לשמוע על אבא ועל האופטימיות הבלתי נגמרת שלך גם אם לפעמים קשה ואפילו קשה מאוד. אם יש מישהי עם חוזק נפשי זאת את ואני מחזקת אותך על זה... כמי שמבינה ב
ועם הפתעה חדשה בחיי, בעיות דופק וטיפול בכדורים 3 פעמים ביום אני לוקחת ממך את התובנות שלך ומנסה להטמיע אותם בחיי, כלום לא משנה חוץ מאני אוהביי ויקיריי ותודה לך שנתת פירוש למחשבות שלי... אוהבת אותך וחושבת עלייך

זואילי

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אוהבת אותך ואת החתימה שלך, חברה מופלאה שלי

זוזו מקסימה ויפה!

יופי של בשורות על אבא ושרק ימשיך ככה וישמור על עצמו ויראה בתי חולים רק מבחוץ. בקשר להחלטתך אני רוצה לצטט לך כמה שורות משיר של גלי עטרי שאני אישית מאד מתחברת אליו ולדעתי מתאים לך בדיוק: "תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב"המילים מדברות בעד עצמן, ואני שמחה עם ההחלטה שלך ומברכת עליה.

יפתי ../images/Emo23.gif

כזה שרשור חשוב מצריך הודעה חדשה
שמחה כ"כ לשמוע את הבשורות המעולות, שאביך ימשיך להתחזק להשתקם ויחלים
מאד מאד מתחברת לכל מה שכתבת ושוקדת על הישום כל יום. את נשמעת נפלאה וחזקה ואני איתך בכל החלטה שתקבלי

זואילי

New member
../images/Emo24.gif בואינג אהובה

נו את מכירה אותי, או שאני פוצחת בשירשורי
הזויים, או שאני מתפלספת... אבל בשבילך אני תמיד משרשרת....
ועכשיו אני מרגישה כאילו זה שירשור יומולדת. מואי כיף.

בוקר טוב

יופי של בשורות תמסרי לאבא החלמה ממני שמחה לשמוע... שמחה לשמוע על התובנה ....הזכרת לי כשיצאתי מהניתוח וגילתי שאכן הוציאו לי סטומה והיא "חיה ובועטת" על הבטן שלי...אז כבר הבנתי שהשליטה שתמיד אהבתי שיש לי איננה......והדבר היחידי שנותר לי לעשות אחרי אותו ניתוח זה להרים ראש לחייך ולהגיד תודה על שקיבלתי הזדמנות שניה...לאהוב ולהעריך את אלה שתמיד נמצאים איתי ובשבילי ועברו איתי את כל הדרך הקשה ולהנות ממה שיש לי........ אוהבת אותך מיליון נשיקות

ha1231

New member
מאחלת לך שפע של בריאות אושר והצלחה בכל דרך

שבא תיבחרי ללכת. והחלמה מהירה לאבא שלך שיחזור במהרה לחיים רגילים ורגועים.

למעלה