גלידריה ביכין סנטר

davidbelo

New member
גלידריה ביכין סנטר

האם גלידת אלדו ביכין סנטר נפתח כבר??

FreakOfNature

New member
כן, הייתי שם לפני כמה ימים ורציתי

לכתוב אבל שכחתי... טוב אז הנה ההתרשמות שלי: יש מבחר עצום של טעמים, לא פחות מאשר בגלידריות של ת"א והרצליה: שוקולד בלגי, פררו-רושה, twix, ריבת חלב, וניל, שוקולד לבן עם פקאן, קפה, פיסטוק, גויאבה, מנגו, לימונענע, תותים ועוד מלא טעמים שאני לא זוכר. יש גם וניל דיאט ושוקולד דיאט. נדמה לי סה"כ בערך 20 אולי קצת יותר טעמים. לגבי האיכות: טעמתי מהשוקולד בלגי, מהקפה, מהפררו-רושה ומהריבת חלב: שוקולד בלגי - מעולה. באמת שלא נופל מהשוקולד של הסיצילאנית, וזה הרבה. פררו-רושה - ממש בטעם של פררו רושה. קפה - הדעות חלוקות: לגלידה יש ממש טעם של קפה. אם אתה אוהבים את זה אז אתם תמותו על הגלידה. יש אנשים שמעדיפים טעם טיפה יותר חלש. ריבת חלב - קצת התאכזבתי, הטעם של ריבת החלב לא כ"כ מודגש. לגבי המחירים: כדור אחד - 10 ש"ח, כדור מעורב - 12 ש"ח, 2 כדורים - 16 ש"ח, 3 כדורים - 21 ש"ח. יש גם ופל בלגי ועוגות שאפשר לקחת עם הגלידה אבל לא ראיתי מה המחירים. יש גם גלידה במשקל. המחיר לא כ"כ זול - בסיציליאנית (כן אני משווה אליהם הרבה...) עולה כדור 10 ש"ח, 2 כדורים 16 אבל 3 עולים 19. מה שכן - הכדורים של אלדו הרבה הרבה יותר קטנים. לפחות פי 1.5, אולי יותר, וזה ממש חבל. צריך להגדיל את גודל הכדורים, ודחוף. את הקטע של ה- Ice Stone לא ממש הבנתי אבל ראיתי שיש כל מיני תוספות שניתן לערבב בגלידה כמו M&Ms, עוגיות oreo ועוד. מה שכן - היה נדמה כאילו כל פתח תקווה הגיעה לבחון את הסניף החדש... אבל בסה"כ באמת נראה לי שאין מה להתלונן - אין ספק שזה סטנדרנט חדש שעוד לא ראינו בפ"ת.

זה במתחם של יכין סנטר?

ותודה על הפירוט המלא. עכשיו עשית לי חשק לגלידה

כן

כרגע קיבל תעודה רק לכסלו אבל בעיקרון כי זה סוף רבעון ואז יקבל לכל הרבעון הבא. מקום מעולה! וטעיייםםם הכי חושב למרות שלא ניסתי עוד את ה-ice stone

יצא לי להיות שם במקרה בפתיחה

אני באמת חייבת לומר שהגלידה טעימה. יש שם מבחר סטנדרטי, פחות או יותר כמו הממוצע. אבל מה שכן היא, יחסית, יקרה!!! פעם ראשונה שלקחתי גלידה ביותר מ 20 שקל! (שלושה כדורים- 21 שקל), מילא אם זה היה מצדיק, אבל הייתי המומה מהגודל של הכדורים. כמו שאמרו, ממש קטנים, במיוחד ביחס למחיר. אז אם המחיר והכמות לא מפריעים, זה טעים.

למעלה