גלידות ללא צליאק

Nirkelev

New member
גלידות ללא צליאק

שלום לכולם ! לפני חודש גילו לי צליאק ונרשמתי לאגודה אך לא הספקתי להזמין את המדריך (ובפסח היה סגור ) אז אולי תוכלו לעזור לי איזה גלידות קנויות ( מהסופרמרקט ) אני יכולה לאכול ??. תודה וחג שמח !!

Raz110

New member
מממ..

גלידות נסטלה נורא ידידותיים בקטע הזה, ואני חושב שמותר את כל הגלידות, חוץ מאלה עם העוגיות. ויש בעיה עם סורבה למיניהם אני חושב.. בכל אופן יש להם מגוון עשיר של גלידות בלי שום בעיה..

מתכון לתחליף גלידה, מצויין

2 שמנת מתוקה 10-12 נשיקות, אפשר בצבע אחד אפשר בכמה צבעים פיסטוקים כיד המלך חצויים כפית נס קפה (אופציונאלי) מקציפים את השמנת המתוקה עם כף סוכר לקצפת יציבה. מפוררים לתוכה את הנשיקות וממשיכים להקציף עד שהקצפת יציבה. הנשיקות מתפוררות לתוך הקצפת. זה בסדר, כי הן הממתיק של הגלידה הזו והן לא ממש אמורות להיות בחתיכות גדולות. מוסיפים את הפיסטוקים. אם הנשיקות צבעוניות הגדליה תקבל צבע מעניין, תלוי בצבע של הנשיקות. מיש רוצה לשמור על אלגנטיות ישתמש בנשיקות לבנות בלבד. מי שרוצה יכול להוסיף להקצפה של השמנת כפית נס קפה. אני באופן אישי לא מתה על זה, אבל זה טעים. את כל הכבודה מכיניסים לכלי לפריזר, ומקפיאים. (אני נוהגת לשים את זה בכלי של טאפרוואר הידוע בתור טבעת האורז. זה יוצר טבעת יפה שאפשר להוציא על צלחת הגשה. אבל כל כלי אחר טוב באותה מידה.) בתאבון.

למעלה