גלידה

גלידה

ישבנו מול המזך, בוהים בערוצים שמתחלפים להם. מזפזפים בין הערוצים. ביקשת משהו טעים לאכול, משהו מיוחד.

הלכתי למטבח וחזרתי עם קערית גלידה. לקחת את הקערית, מסביבה החלו להיווצר טיפות מים קרירות.

הבטתי בך, מלאך שלי, ואת החזרת מבט, מבט מחייך, זומם משהו, מבט מסתורי.

לקחת כפית עם גלידה וקירבת אותה לשפתיים שעדין היו צבועות באודם אדום עז. ליקקת את הכפית, וחיוך קטן התגנב לשפתייך.

ראית כיצד אני מביט בך בתאווה גדולה, בתשוקה בלתי נגמרת.

החלטת להמשיך לגרות אותי, כפית נוספת התקרבה לשפתיים האדומות שלך, ופיך נשאר סגור, מרחת את הגלידה על שפתייך, ציירת לך שפם לבן של גלידה, חייכת אלי ועיינך רומזות לי לבוא לטעום. התקרבתי אליהם, הגלידה החלה נוזלת על צווארך, ואני מלקק את הגלידה, תחילה מהשפה העליונה, עובר לשפה התחתונה, הלשון ממשיכה ומלקקת לאורך צווארך עד אשר חזרת להיות נקיה.

חיוך של תאווה עלה על פנייך ואני מהופנט משפתייך, הצבע האדום של שפתייך מול העור הלבן של פנייך, איני יכול להסיר את המבט, וכפית נוספת עושה את דרכה ואת מלקקת את הכפית, מתגרה בי, משחקת עם הלשון על הגלידה, מלקקת את שפתייך בהנאה, מכניסה את הכפית ומושכת אותה לאט, מראה לי את כדורון הגלידה הקטן הנח על שפתייך, מתגלגלת לך בפה ואני קרב ומנשק אותך, את פיך הקר מהגלידה מול השפתיים החמות כאש כצבע האודם שלך.

ואת מניחה את הקערית בצד ומסמנת לי לבוא. פותחת את הרוכסן של המכנס, אני עומד מולך עם זין תפוח הכלוא עדיין בתחתון, את לוחשת שיש מישהו נוסף שרוצה לשחק גם ואת שולפת את הזין הזקור מהתחתון, בוחנת אותו, מלטפת אותו, נושפת אוויר חם על הקצה שלו. לוקחת כפית גלידה נוספת ומוציאה כפית נקיה, תופסת את הזין ומכניסה אותו לפיך, משחקת עם הגלידה על הזין שלי, פיך סוגר עליו בעוצמה והקור של הגלידה מגרה אותי עד הסוף, אבל את ממשיכה, אותך זה לא מעניין. וכפית נוספת מתקרב לזין שלי ואת מורחת את הגלידה עליו ושוב מוצצת את כולו, לא משאירה מקום אחד מלוכלך, מבריקה אותו עם הלשון שלך, טועמת את הגלידה הנוזלת ומגרגרת בהנאה. פיך הקר מול הזין החם שלי, הגלידה הלבנה מול השפתיים האדומות שלך.

ואת ממשיכה לשאוב ולינוק, אוחזת בזין ופיך שואב אותו לתוכך. ואת מוצצת עד אשר אני לא יכול עוד ואני שולף אותו החוצה מפיך הקר וגומר בתאווה גדולה על החזה הזקור שלך.

את מחייכת, מרוצה, ואני מביט בשפתיים שלך, בצבע האדום שלא ירד. איך הוא הולם אותך כל כך ואני מתכופף ונושק לך.

ואת אומרת אחרי גלידה כזו אתה יודע מה חסר?

ואני מחייך חוזר למטבח וחוזר עם סירופ שוקולד ומיכל קצפת.

מה אני לא זכאי לאכול משהו?

giligil55

Member

ברור שאתה זכאי לאכול משהו

אתה
מעולה

והקינוח נוזל על כל הדף , בין המילים ומתוך המילים
מגרה ומפתה כל כך לנסות על ה
שפתון האדום

למעלה