FreakOfNature
New member
גלידה בפתח תקווה
אני לא יודע מי מכם שם לב אבל ליד הקפה ג'ו החדש בקרית מטלון נפתחו עוד 2 מקומות: קרפצ'ו - טורטיה בר קוסטריקה - גלידריה אז היום התחשק לי גלידה ונזכרתי שיש מקום חדש... הלכתי לנסות. אז ההתרשמות היא כזו - הקונספט של הגלידריה זה לא שיש 1001 טעמים ואתה יכול לקחת כדור/שניים/שלושה - זה קונספט כמו של פרוזן יוגורט, אבל על בסיס גלידת וניל/שוקולד/שניהם. ז'תומרת שיש תותים,דובדבנים, תפוחים, בננות, תמרים, אגוזים, oreo, מקופלת, מקופלת לבנה ועוד כל מיני דברים ואתה מרכיב את הגלידה לעצמך. וזה ממש ממש ממש טעים!! אני בטוח חוזר לשם שוב
ולגבי ה"קרפצ'ו" שפתחו ליד - המקום ממש יפה וגם נראה עם מחירים סבירים אבל לא ביקרתי שם, אז אין לי עדיין חוות דעת. וחוצמזה - בקרוב מסתבר שפותחים סניף של "אלדו" (הגלידה, לא הנעליים
) ביכין סנטר. מעניין איך יהיה אצלם. האמת עד עכשיו הגלידה הקבועה שהייתי הולך אליה כשהיה תוקף אותי דחף זה הסיציליאנית בהרצליה פיתוח, אבל עכשיו נראה לי שבהחלט יש אלטרנטיבות ראויות גם פה בפתח תקווה. ואגב - גם בקפה ג'ו החדש עוד לא הייתי אבל מבחוץ הוא נראה ממש יפה. מן הסתם התפריט הוא כמו בשאר הקפה ג'ו בפזורים ברחבי הארץ... והוא הם היה המקום היחיד מבין ה-3 שהיו בו אנשים. כנראה אנשים עוד לא כ"כ הפנימו שיש עוד מקומות חוץ מביכין.
אני לא יודע מי מכם שם לב אבל ליד הקפה ג'ו החדש בקרית מטלון נפתחו עוד 2 מקומות: קרפצ'ו - טורטיה בר קוסטריקה - גלידריה אז היום התחשק לי גלידה ונזכרתי שיש מקום חדש... הלכתי לנסות. אז ההתרשמות היא כזו - הקונספט של הגלידריה זה לא שיש 1001 טעמים ואתה יכול לקחת כדור/שניים/שלושה - זה קונספט כמו של פרוזן יוגורט, אבל על בסיס גלידת וניל/שוקולד/שניהם. ז'תומרת שיש תותים,דובדבנים, תפוחים, בננות, תמרים, אגוזים, oreo, מקופלת, מקופלת לבנה ועוד כל מיני דברים ואתה מרכיב את הגלידה לעצמך. וזה ממש ממש ממש טעים!! אני בטוח חוזר לשם שוב