בחזרה אלייך...
ה הדמר New member 27/8/07 #22 כעקרון אף אחד הרי סיפור הרצח היה סתם מתיחה אבל אני מאשרת לך לדמיין מה בא לך. בכל מקרה אם את לא רוצה שחצי חברי הפורום יהרגו אותך אז תוותרי על להרוג את שרה, לכי על סופיה
כעקרון אף אחד הרי סיפור הרצח היה סתם מתיחה אבל אני מאשרת לך לדמיין מה בא לך. בכל מקרה אם את לא רוצה שחצי חברי הפורום יהרגו אותך אז תוותרי על להרוג את שרה, לכי על סופיה
4 4hilla4 New member 28/8/07 #26 ../images/Emo2.gif מישהו שונא את שרה חוץ ממני?! נס לאנושות!! בר אני לא מכירה אותך אבל אני אוהבת אותך!!!! 3>
../images/Emo2.gif מישהו שונא את שרה חוץ ממני?! נס לאנושות!! בר אני לא מכירה אותך אבל אני אוהבת אותך!!!! 3>
H hitchhiker218 New member 29/8/07 #32 האגושה כבר קמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני וירדן פתחנו אותה!!!!!
M Marg H New member 29/8/07 #31 גם אני אותך!../images/Emo23.gif ובקשר לאגודה, למה לא? הילה כבר חשבה עלה, אז במקום לעשות שונאי שרה, עשינו אוהבי קת' גם אני נמצאת בין נפגעי הפצצה מארג' הלגנברגר אם יש לך רעיון אחר תציעי!
גם אני אותך!../images/Emo23.gif ובקשר לאגודה, למה לא? הילה כבר חשבה עלה, אז במקום לעשות שונאי שרה, עשינו אוהבי קת' גם אני נמצאת בין נפגעי הפצצה מארג' הלגנברגר אם יש לך רעיון אחר תציעי!
L Lee1392 New member 30/8/07 #34 לי יש רעיון! |מנורה| גם אני מנפגעי הפצץ גיל גריסום [או בילי פטרסון] |דינמיט| ...לא ,באמת!