גלו את הרוצח 3

hitchhiker218

New member
חחחחחחחח קרועה....

כן כן... גם אני פגעתי אי שם למישהו.... מסכן קטן... זה היה בכוונה.. דפקתי לו את הבירכייה של החיים.... אם הוא יצליח רק לא יצליח להביא ילדים הוא יצא בזול:p

4hilla4

New member
לא הבנתי שורה אחתתתת...

אם הוא יצליח רק לא יצליח?? הא? נ.ב- יש לך הוט או יס?

hitchhiker218

New member
חחח אופס...ניסוח מובן:

"אם הוא יצליח רק לא להביא ילדים אז הוא בזול" ויש לי הוט.. למה?

4hilla4

New member
אני שמחה שאת חושבת שהוא זול....

תני לי להבין... אם הוא יצליח לא להביא ילדים כאילו= אין לו עם מי. אבל הוא יכול- אז הוא יצא בזול? הוא לא בזול- אם הוא היה בזול הייתי קונה אותו כבר ממזמן... הוא אולי.... יש מצב.... שהוא "יצא" בזול? לגבי- הוט=== סתםם... יש לי יס

hitchhiker218

New member
אוקיייייי לא הבנתי בערך כל מה שאמרת../images/Emo6.gif

אני ניסיתי לומר שהנזק שגרמתי למסכן כ"כ גדול, שאם הוא רקלא יצליח להביא ילדים-הוא יצא ממש בזול...

4hilla4

New member
אההה... זה יותר מובן....

תעדכני אותי עוד איזה 20 שנה... לאיזה כיתה את עולה? אם בכלל ?

4hilla4

New member
כיפפ לך!!! הייתי בשמחה מוותרת על כל השנים

של הלימודים!!!! אני מתחילה שנה הבאה... [[ אני לא רוצה להגיד את זה]] ערבית.. איך זה?

hitchhiker218

New member
אני לומדת צרפתית...

ערבית זה פויה... חחח סתם אני פשוט לא מכירה את השפה חוץ מהבית(תימנית
)

4hilla4

New member
תראי איזה באסה...

קודם כל.. אני יצאתי דווקא ממש ממש לבנה... כנראה אבא.. אבא שלי- בלונדיני עם עיינים ירוקות!!! למה אני לא קיבלתי את זה?? שלא תבינו לא נכון- אני מרוצה מהשיער הגלי שלי שמסתדר איך שבא לו.. פעם חלק,פעם גלי, פעם מתולתל.. מסתבר שלשיער שלי יש מצבי רוח.... אעעע... השיער שלי אנושי... אבל מוזר שגם אני וגם אח שלי אף אחד צמאיתנו לא קיבל שיער בלונדיני ועיניים ירוקות

hitchhiker218

New member
חחחח ברור שלא...

כשתלמדי ביולוגיה תביני בדיוק:) וחמודה שלי לשיער שלך יש מצברח כי את ניכנסת ליל ההתבגרות!!!
חחחחחחח מזל טוב! סתם:p אבל אני רצינית....

4hilla4

New member
גודד.... עוד השיער שלי ירצה לאכול!!

הוא גם רצה בעבר.. וביל את מבוקשו.. יש לי תמונות שמוכיחות!!! במקרה גם בגיל 4 הריצפה הייתה רעבה... זה היה ככה.. 2 פסטות אצלי בצלחת 6 על הבגדים 4 על השיער 102 על הריצפה.... הריצפה הייתה שבעה למשך שבוע שלם!!!

הדמר

New member
טוב, אז לגבי זהות הרוצח

האמת במקור זו היתה אמורה להיות ירדן, כי יעל היתה אמורה לרדת בתור אוהבת ספורט, ודניאל כי הוא דיבר בטלפון, אני בתור בת 26, איל כי הוא נמצא כבר כמה שנים בפורום. וכשכתבתי את ענין הגיל לא התייחסתי למה שירדן כתבה בהתפקדות אלא רק למה שכתבה בעולם שלה , וככה זה יצא מופשל, אז סליחה יוצא שבסוף הורישיו רק דמיין את זה
, סתם, מצטערת על הפשלה
בחידה הבאה זה כבר יתוקן(וועדת חקירה ממלכתית כבר נפתחת
). שבוע טוב ומוברך הדס

הדמר

New member
למה לא?

הבנת את הרעיון שעמד מאחורי כל משפט וזמ שחשוב , היתה כאן פשלה אבל היא היתה שלי לא שלך

4hilla4

New member
אההה... יופייי.....

אני גאונה! נהנהנהנההנהנהנ!!! ג-א-ו-נ-ה-----!!!!!! להלהלנהנהנהנהמהמההמ!!!! מי גאון?- הילה!!!! = נכון עכשיו את מצטערת שאמרת לי שלא טעיתי? = גאוננההההההה

למעלה